Enkelhet kan hjelpe deg nå ditt livs mål

Enkelhet kan hjelpe deg nå ditt livs mål

kategori: frihet

Enkelhet gir uendelig strøm av gode hendelser i livet ditt

Mange mennesker har en pasjon eller lidenskap som de styrer livet sitt etter. De fleste mennesker har ikke funnet en slik lidenskap, men det kan være verdt et forsøk å finne din lidenskap, ditt mål i livet eller det som skal være fokuspunktet i livet ditt. Begrepet enkelhet kommer inn som en hjelper.

Livet er en fantastisk sak, og mulighetene er grenseløse. Vi mister ofte synet av vår lidenskap, og greier ofte å la livet vårt bli komplisert og uoversiktlig, for eksempel slik

Det finnes løsninger, og å jobbe mot enkelhet i praksis er den viktigste.

Enkelhet i fin setting - avklart situasjon

Sjekk ut hva slags liv du lever

Er du stressa eller lever du lett? Har du mange ting å holde rede på og mye å tenke på?

Et lett liv er enkelt, og enkelhet kan alle få til. Det er ikke kostbart eller tungt eller vanskelig å forstå, for det dreier seg om å slutte med eller bli kvitt det som stresser deg slik at livet ditt kan bli lett, og din lidenskap igjen kan bli synlig.

Les her om å motivere deg selv med symbolet å spille en hard ball

Enkelhet

Du trenger ikke legge til noe

Du skal legge bort mest mulig av det du har, og bare beholde essensen, det vil si det du trenger for å fylle det du mener er ditt livs oppgave, eller det du brenner for. Du har sikkert en lidenskap eller et mål, og hvis du ikke har det lever du rett og slett surrete og styrt av andre.

Les om å lage din egen spenningsfylte tenketank

Du skal ta bort mest mulig

Få bort gamle og velbrukte, hemmende tanker og forestillinger. Dårlige vaner går samme veien - bort med dem. Du vet selv best hva dette dreier seg om. Ta den tiden du trenger til å tenke gjennom det som hindrer deg, og så setter du i gang med å få dem bort.

Enkelhet tross alt

Ta bort det du ikke trenger med kontinuerlig selvødeleggelse

"Han er så bra fordi han orker å trykke på selv-ødeleggelses knappen når det må til", ble det sagt om en kjent pop-stjerne. "Han oppfinner seg selv igjen, blir frisk og ny og lager nytt moderne materiale. Han følger med i tiden." Det fins mange eksempler på kreative mennesker som hele tiden ser trender og vet hva som kommer til å skje. De slutter med det de holder på med og starter på nytt. Det samme gjelder deg dersom du ikke lever lett.

Utfordringen er gitt

Vi blir født, vokser og blir dratt inn i systemet og stivner. Systemet kan strippe deg for kreativitet og tiltakslyst slik at du ikke kan se noen vei ut. De raske forandringene i samfunnet og livet vårt gir dette temaet økende aktualitet. Men heldigvis kan vi forandre oss, radikalt og til det beste for oss selv, med å innføre enkelhet som viktig prinsipp i livet.

Kopp med enkel detalj - enkel nok?

For å komme videre må vi dekonstruere oss selv, vi må ødelegge alt det tillærte, vanene og skikkene og oppfinne oss selv på nytt. Da er vi igjen frie en stund, helt til vi må ta fatt igjen. Du må tømme koppen først for å kunne fylle den igjen.

Men det må være enkelt, og derfor må du begrense deg

Etterpå flyter alt lett, ikke noe mas

Du gjør det enkelt, og du gjør mer, og ved enkelhet har du skapt rom der glede og lykke flyter rettet mot ditt livs mål eller essensen av det du vil. Ikke noe annet, bare det ene. Enkelhet. Essensen.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Finn essensen

Linker

Dekonstruer deg selv

Kreativitetens grenser

Les også: