Våre artikler og emner

Artiklene våre er ment å være tidløse. Sannhet går ikke ut på dato. Alle våre artikler er godt ment og fra hjertet. Hvis det er noe du lurer på eller om du har interessant informasjon, send oss gjerne en epost.

Våre artikler er anonyme, det er informasjonen som er viktig, ikke hvem vi er. Personangrep, svartmaling og kategorisering er en viktig del av arbeidet til de som bevisst ønsker å skjule viktig informasjon, og anonymitet gjør oss immun mot dette.

Vi mener også at kildebruk ikke alltid er nødvendig da mesteparten av informasjonen på Internett har vist seg å være feil. Det fins ingen pålitelige kilder utenom deg selv og sunn fornuft. Sjekk selv og gjør opp din egen mening, vi tror du kommer til samme konklusjon som oss.

Her ser du en oversikt over våre emner:

Frihet

Vi er alle avhengige av systemet for tjenester, mat og energi. Staten, som er systemets ansikt her i "Norge", har som hovedoppgave å kontrollere hodene våre slik at vi alle tenker innenfor boksen. Lover, regler, navnet ditt og identifikasjon er ren fiksjon, og det fins ingen kontrakt som binder oss til loven. De straffer oss allikevel med vold (arrestasjon) og tortur (fengsel) hvis vi ikke gjør som de vil. Demokratiet er intet annet enn et diktatur styrt av svært syke individer som ikke vil oss vel, når de egentlig skal være våre tjenere og sørge for at vi får tid til å gjøre det vi vil. Tiden er det viktigste vi har, den må vi bruke riktig.

Natur

Naturen, skaperverket, er det vakreste som fins, og må bevares. Alt vi trenger fins i naturen. Den heliosentriske modellen er feil, og jorden er flat. Det ytre verdensrom, big bang, galakser, aliens, satellitter og romferd er bare fantasi. De store religioner er ikke riktig, men det er selvfølgelig noen som har designet og skapt oss. Vet vi hvor vi er? Hva er universet? Lever vi inne i et spill lagret i et annet univers som også er simulert slik som oss? Vi prøver å tenke nytt der vitenskapen lenge har feilet. Det fins mer enn det vi kan se, og vi er større og mer kraftfulle enn vi aner.

Helse

Ikke spis prosessert mat med kjemikalier. Det gjør deg syk, og støtter opp om en industri som bryr seg mer om profitt enn god helse. Tren fornuftig, variert og ofte. Hold deg unna industrimat, naturlig er alltid best. Slapp av, sov og drikk rent vann, ikke det som er i springen. Ikke gå til legen, ikke ta vaksiner, ikke ta piller, lev et godt liv og du blir aldri syk. Forebygging er bedre enn behandling.

Økonomi

Det økonomiske systemet er designet fra bunnen av som et slavesystem. Vi er alle slaver av penger, enten vi vil eller ikke. Hele dette systemet styres av noen få ukjente individer på øverste nivå internasjonalt. Fredelig revolusjon er mulig, alt vi trenger å gjøre er å ikke delta og ignorere dem. Hvem skal håndheve lovene hvis ingen har lyst til å bli politi? Din frihet ligger i å bryte ut og klare deg selv.

Teknologi

Moderne teknologisk utvikling er en enveis propaganda- og overvåkningskanal, der "revolusjon" er ny forbrukerelektronikk du egentlig ikke har bruk for. Internett, som egentlig var designet som et overvåkningsapparat for profilering og vane-analyse, kan også brukes til å dele informasjon og hjelpe hverandre, men står i dag for spredning av ukultur, falske nyheter og et fullstendig forvridd virkelighetsbilde. I tillegg til at teknologi distraherer deg og kaster bort tiden din, brukes det mer og mer til å låse oss inne i et nett av kontroll og avhengighet. Dette må vi motvirke og bruke teknologi bare til godt.

Anbefalt

Her legger vi opp artikler som vi er ekstra fornøyd med, og som inneholder grunn-informasjon som er viktig.