Ebola i Norge - falske epidemier designet for total kontroll

Ebola i Norge - falske epidemier designet for total kontroll

kategori: helse

Media maser og maser om virus

Det er nesten umulig å ikke ha hørt om ordet ebola. "Media" er i gang med det vanlige maset om virus. Er det ikke forskjellige former for influensa, er det alltid noe annet, og ofte inkluderer det menneskehetens mulige utslettelse. Er det slik at de virkelig bryr seg så intenst om vår helse, eller kan det være andre grunner til at de igjen er på trappene med trussel om "global pandemi"? Madagaskar har nylig utbrudd av pest av samme type som Svartedauen, og det er igjen stor fare for spredning til hele verden (sier de).

Les mer: Svartedauen kommer tilbake, skremselspropaganda om virus.

Svineinfluensa og farlige eksperiment

Alle husker hva som skjedde med svineinfluensaen, problemet ble sterkt overdrevet i media, og var, hvis det noensinne eksisterte i det hele tatt, slettes ikke mer farlig enn vanlig influensa, som visstnok tar livet av et par tusen nordmenn hvert år, slik det alltid har gjort.

De vil igjen skremme: På Madagaskar har de byllepest som kan spre seg som bare det. Har vi sett noe bevis på at det er sant, eller er det bare fantasi?

Målrettede skremsels-kampanjer resulterte i at store mengder nordmenn ble skremt til å vaksinere seg og barna sine med farlige vaksiner, og mange, spesielt barn, opplevde senere å få alvorlige, kroniske lidelser som narkolepsi, autisme og livsfarlige sykdommer. Mange av disse sliter med problemer fortsatt og har fått livene sine snudd på hodet, uten at noen har påtatt seg ansvaret for eksperimentet.

Etter slike episoder, hvor mye kan vi egentlig stole på at ebola-utbruddet er reelt? La oss se litt på hvem som tjener på et ebola-utbrudd og den medfølgende frykten.

Massiv markedsføringskampanje for vaksiner

Sannheten er at mye står på spill. De store medisinselskapene tenker stort. I steden for å selge vaksiner en og en gjennom apotek til de som har lyst til å kjøpe, jobber de med "regjeringer" for å selge millioner av vaksiner på en gang. For å få dem til å kjøpe, må trusselen fremstå som reell, og en massiv markedsføringskampanje settes i gang over hele verden, ikke helt ulikt det som skjer når Apple skal selge sin neste iPhone.

Les mer: Ta vaksine farlig skader deg og gjør deg syk for livet.

Nesten alt av media i verden kjører nøyaktig samme linje: "ebola fins, det sprer seg, og det er farlig". Folket blir skremt og ber "myndighetene" om hjelp, hjelp som kommer i form av vaksiner, som er verdt milliarder i inntekt for de som selger dem. Medisinselskapene er ikke der for å redde deg, de er der for å tjene penger på at du tror at du kan bli syk.

EBOLA IS REAL: Man selger ikke vaksiner hvis folk ikke tror at det fins fare.

Ebola er neon grønn

Et raskt søk på nettet etter "ebola hoax" (ebola svindel) viser deg en reklame-kampanje uten sidestykke. Folk står utkledd i grønne klær, og forteller deg at ebola er ekte. Vi får se afrikanere oppføre seg syke, for så å være helt frisk noen minutter senere. Det er ingen som ligger i gatene og dør. "Journalister" står uten beskyttelses-utstyr, og ingen av de som bor der har det heller. Mange står faktisk bare og smiler, og forteller at det hele bare er oppspinn. Dokumentarer viser tynne afrikanere som ligger der med drypp, men er de egentlig syke?

Har disse karene ebola eller ligger de bare og slapper av?

Ebola har visstnok spredd seg til USA og Europa, men hvordan vet vi at "ofrene" noensinne har hatt ebola, og ikke bare er innleide skuespillere? Er det ikke fint at så mange av dem overlever slik at de kan fortelle etterpå om hvor forferdelig det er?

Grønne ting overalt.

PROGRAMMERING: Thomas Eric Duncan, det første "ebola-offeret" i USA.

Eric Duncan er kledd i Ebola-uniform og farge: Grønn skjorte, grønn drink, grønt papir på bordet, og jammen er det ikke grønn kjole på jenta bak der også. Neon-grønn går igjen gjennom hele ebola-kampanjen. Ser du grønt, tenker du på ebola. For et show det er.

Økt kontroll og overvåking

I Norge er det "staten" og "helsemyndighetene" som forhandler med medisinselskapene. De er forretningspartnere. Hvis staten må bruke milliarder på vaksiner, hva tjener de på det?

Hvis faren blir oppfattet som reell, enten den er det eller ikke, blir vaksinen den eneste løsningen, eller så står livet ditt og hele samfunnet i fare. Det blir da nødvendig å innføre nye lover og regler, samt et regime der data om deg og din helsehistorie må være lett tilgjengelig. Selvfølgelig for "din sikkerhet". Alle som ikke har fått en vaksine er en potensiell trussel mot samfunnet, siden man kan få ebola og smitte andre hvis man ikke har tatt den. De som har tatt den er "ute av faresonen" og kan slappe av, men må være på vakt dersom en ser noen med symptomer. Du er heller aldri trygg, for det kan jo alltids komme et virus til som du ikke er vaksinert mot.

Gjør deg klar for varmeskanner på en flyplass nær deg. Hva skjer om de får utslag? Karantene? Tvangsvaksinering?

Chipping er den beste løsningen

Teknologien for å kontrollere et utbrudd via RFID chips har eksistert lenge. Det er utenkelig for de fleste å la seg chippe, men er frykten for ebola det som skal til for å få deg til å si ja?

Når man tar vaksinen må det registreres, og det er enklest hvis du har en chip under huden. Da trenger du ikke "ID-kort" engang, for de vet hvem du er og hvilke vaksiner du har tatt bare ved å skanne deg. Det blir da enkelt å holde steder med mye folk åpent, alt du trenger å gjøre er å skanne de som kommer. Er du vaksinert, kan du komme inn. Er du ikke det, så tvangsvaksineres du. Det blir satt opp skannere ikke bare på flyplassene, men også på bussene, arbeidsplassen, kinoene, fotballmatchen, shopping-sentere, skoler og langs veiene. Ingen fare.

Ebola virus er datakonstruert. Virus er submikroskopiske og kan ikke sees.

Så langt ingen fare

Det er fortsatt mange ubesvarte spørsmål rundt ebola. Hvis dette er en gammel sykdom, hvorfor har den plutselig funnet på å "mutere" og spre seg nå? Hvis det ikke er en gammel sykdom, men noe som er fremstilt i en lab som et biovåpen, hvorfor beveger utbruddet seg så sakte? Og hvis utbruddet er reelt, hvorfor får vi ikke se massive mengder med syke og døde mennesker?

Det fins så langt ingen bevis for at ebola virkelig eksisterer, faktisk er det ikke enighet om hvordan det sprer seg, eller hva som er symptomene. Opphavet virker også særlig suspekt, ikke minst fordi den "amerikanske regjeringen" har patent på ebola. Motivene er også klare: massiv inntjening og chippede mennesker under total kontroll, og ebola virker dermed som en katalysator for utvidet makt over individet.

Gjør dine egne undersøkelser, og ikke tro på noe av det som kommer gjennom media. Legg merke til hvordan du presses til å ta vaksinen, og tenk nøye gjennom hva du gjør før du gjør det. "Ebola" er her for å bli, men om det virkelig er farlig, eller i det hele tatt fins, er heller tvilsomt.

Les også: