Fra historien: Du trengte ikke betale TV lisens

Fra historien: Du trengte ikke betale TV lisens

kategori: frihet

Det var alltid på tide å kutte ut lisensen - men nå har de lurt oss (igjen)

Nå er siste sjanse gått forbi - nå er alle nødt til å betale TV-lisens via skatteseddelen. Alle skal betale, enten de bruker NRK eller ikke. Tvangsrutinene forsterkes stadig - hvis du ikke vil så skal du. Men siste sjanse til å nekte er å gå til rettsapparatet med saken: Kan staten på legge deg å betale noe du aldri bruker, verken du eller andre i husholdningen? (Husk at rettsapparatet er en del av statens maktapparat - du har ingen sjanse der. dommerne lønnes av staten, og det er ingen vits å bite den hånd som før deg.)

Vi har visst glemt å ta med den andre statskanalen TV2, men pytt, pytt.

Mange har i årevis tenkt på at det er tid for å betale NRKs lisensavgift eller kringkastingsavgiften som den offisielt hette - vi er superlydige i dette landet. Den gang hadde du sikkert allerede fått regningen og lagt den på forfall i nettbanken din, for NRK sender ut månedsvis i forveien, og to ganger i året ramlet den inn. Men du behøvde ikke betale.

Dette er nå blitt en historisk sak, og vi fullfører løpet.

Les mer: Lær deg alltid si nei og verden blir bedre.

Myndighetene er i stand til å manipulere befolkningen til å gi fra seg opptjente midler de ikke har rett på. Over 2 millioner nordmenn betalte TV lisens frivillig, i alt over 5.2 milliarder kroner (tall fra medienorge 2014). Dette er penger man med enkle grep kunne unngå å betale uten å måtte kvitte seg med TV'en.

Det er klart vi kommer i slagsmål med lisensmannen.

Slik gjorde mange for å la være å betale:

  1. Send et brev til NRK der du sier at du ikke har TV eller mottakerapparat for TV, og at du aldri kommer til å skaffe deg dette. Hvis det allikevel kommer regning, ringer du umiddelbart og minner dem på brevet ditt. Normalt sett sier de da bare "beklager" og vil ikke plage deg igjen med mindre du registrerer en TV i ditt navn igjen senere.

  2. Aldri slipp inn lisensmannen. Han kan komme. Først ringer han på, og siden ringer han på hos naboen. Hvis naboen slipper han inn, kan han ringe på i oppgangen. Det enkleste er å ikke åpne døra og vente til han drar. Skru av TV'en hvis du velger å åpne døra. Det er mulig at han bare går rett inn, man vet aldri. Lisensmannen har ingen rett til å se huset ditt eller i det hele tatt få noe info fra deg. Han er ikke politi eller kan heller ikke ringe politiet for å tvinge deg til å vise TV'en. Det beste er å bare si at du ikke har TV og bare lukke døra. Eventuelt kan man ta navnet hans og true med anmeldelse hvis han ikke bare går. Ring gjerne NRK og si fra om trakasseringen.

  3. Nyt livet med god samvittighet. Alt de viser på TV'en (alle TV-kanaler) er ren propaganda eller dum underholdning designet for å plante ideer inn i underbevisstheten din og stjele tiden fra deg. De kan vel ikke mene at du skal betale for det?

  4. Følg med i timen - alle streamer nå (skriv strimer hvis du vil) - NRK er en dinosaur som mest viser stoff som skal gjøre deg skikket til å stemme ved neste valg. Ikke gjør det for du påvirker ingenting ved å stemme: nada, nichts, nothing, ingenting, intet .....

Les mer: Hør de globale prinsipper for makt over alle folk.

Du blir aldri tatt - helt sikkert ikke (ingen ble noengang tatt)

Husk at de ikke kan bøtelegge deg i noe fall, og politiet kommer aldri på døren. Det kan bare tas utleggspant i kringkastingsapparatet, fjernkontrollen og tilbehør og deler, og såvidt vi vet har dette aldri vært gjort.

Oppskriften over fungerte 100%. Det var ikke "ulovlig" å ikke betale lisens, uansett hva du måtte tro. Hvis du ikke hadde lyst til å betale, gjorde du ikke det, enkelt og greit.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Linker

Havnet i slåsskamp med lisensinnkrever.

Facebookgruppe for fjerning av lisensen

Vurderer lisensnekt

Se gratis TV uten NRK lisens.

Lisenstall fra MedieNorge UIB

NRKs lisensinformasjon

Her er reglene eller fakta som NRK kaller det

NRK lisenskontrollører på freak.no

Kringkastingslovens bestemmelser om avgift etc.

Din side om kringkastingsavgift

Fyll ut skjema og si opp

Les også: