Din vei fra fødsel til død er staket ut

Din vei fra fødsel til død er staket ut

kategori: frihet

Du skal ikke skjønne noe og det gjør du heller ikke

Det er laget en vei til deg gjennom livet ditt, alt er dønn forutsigbart og det er jævla trist. Du skal fødes, gå igjennom livet slik de vil, og dø uten å ha forstått en dritt. Alt på denne veien som er laget for deg er fullt integrert, uten noen synlige svakheter og du kommer tilsynelatende ikke til å mangle materielle goder i livet ditt. Du blir underholdt kontinuerlig og du kommer ikke en gang til å fatte at du har gått glipp av noe eller hva som skjer med deg. Vi som er her nå lar det skje, og prosessen strammes inn hele tiden for de som kommer etter oss.

Les mer: Snart lever alle i en institusjon hele livet.

Ved fødselen blir du registrert og innlemmet i systemet deres

Du blir straks identifisert, får ditt personnummer og registreres som person i de såkalte juridiske systemer og deres tilhørende tvangsapparater. En gang inne, alltid inne - veien ut er lang, nesten umulig.

Les mer: Digital chipping er ferdig utviklet og klar for implementering allerede ved fødselen.

Ett år gammel blir du sendt på institusjon

Da starter indoktrineringen slik at du kan bygges systematisk opp for den tjenesten du er tiltenkt og nytten du skal ha i storsamfunnet der du er, og etterhvert i det som er tenkt som et globalt samfunn.

Les mer: Skole er indoktrinering

Du lærer å kunne ta de grep de synes er nyttige for dem, og samtidig skal du være komfortabel med din rolle i det alt dreier seg om. Det er alt i alt en meget vellaget operasjon du er med på, men i følge alle kjente definisjoner er du nå en slave. Karriere kan du med 90% sannsynlighet glemme, for det er for få mulige jobber til det. Slutt å drømme, og tenk realistisk. Alt blir det samme uten karriere, for løpet er lagt for deg.

Det blir ingen klatring i karrierestigen.

Du drives med langs veien du har fått staket ut

Så går det slag i slag år etter år med skole, jobb, gjeld, eiendeler av mange slag, familie, ferier, underholdning uten at noen sier et ord om verdens tilstand, hva de som styrer holder på med, verdens gåter eller muligheter, for alt er rett fram på veien din og du vet ikke en gang at det er andre veier å ta. Det er ufattelig at vi er så like, at alle gjør det samme.

Du lures med dette ene altomfattende systemet til å jobbe 10 timer hvert døgn, du er alltid trøtt og pengesystemet svinebinder og rævkjører deg hele tiden, unntatt i dine dyrebare helger og ferier i Syden eller andre alkohol- og sex-baserte feriesteder.

Les mer: Verdens psykopater viser vei

Det krever enorm innsats å komme bort fra veien du har fått

Du vil aldri komme bort fra dette som du skal gjøre og som er din plikt. Du kan tenke tanken, men det blir med det. Du er kraftløs, og du er gjort slik med vitende og vilje. De har tenkt t hvordan du skal bli slik, og har satt sin plan i verk.

Les mer: Personligheten og virkeligheten er nøyaktig slik tankene er.

Så en dag er livet ditt over

Jorda fikk seg en kraftig omgang mens du levde, det var kriger i ett, miljøet ble degradert, grådighet florerte men du skjønte ingenting og levde i din underholdte velstand med dine smalt tilmålte oppgaver i din del av verden hele livet.

Hvem er de som bestemmer, hvorfor er vi her og hva med deg

Spørsmålet om hva det dreier seg om er interessant, men du er ikke i stand til å skjønne spørsmålet eller svare på det.

Alle de som kommer etter deg vil også få en slik vei å gå, og de vil heller ikke skjønne en dritt, alt er dønn forutsigbart og jævla trist. Er det sånn du vil ha det?

Les mer: Moder Ayahuasca som helbreder hode, kropp og sjel

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Les også: