Det er vi som har makten

Det er vi som har makten

kategori: frihet

Verden er ikke sann og vi sover

Listen over det som er gått galt er lang: Overvåkning, usunn mat, disinformasjon, mindre og mindre fritid, høyere og høyere priser, og et økonomisk system som styrker de som allerede er sterke. Et uformelt nettverk av personer bestemmer alt i samfunnet. 10% av befolkningen bruker lykkepiller hver dag, og enda flere ruser seg. En av tusen prøver å ta sitt eget liv hvert år, og selvmordstallene i samfunnet vårt er ekstreme.

Les mer: Uformelt nettverk få personer bestemmer alt i samfunnet.

nytt_norge_usynlige_rike Det er de usynlige som styrer når vi ikke følger med og sover gjennom livet. Vi er som søvngjengere.

Les mer: Mennesket er geni som kaster bort mulighetene, sover gjennom livet i vanemessige oppfatninger.

Løgnbasert evig krig på planet vi ikke kjenner

Vi har krig basert på løgn og en fundamental misoppfatning om hva denne planeten og universet egentlig er. Alle lever i en selvpålagt evigvarende distraksjon, og lar seg frivillig hypnotisere av usunn livsstil, sex, status og falsk lykke.

Les mer: Vitenskapen er en religion basert på myter og fantasi

nytt_norge_massene_sover Vi er roboter styrt av software. Eller er det massiv propaganda som styrer oss? Vår egen vilje er ikke aktiv.

Det er snart tid for å løfte oss selv til et høyere nivå. Personligheten og virkeligheten din er nøyaktig slik tankene er.

Finn ut hva du vil, og bare gjør det.

Linker

Les også: