Det er en gal gal verden

Det er en gal gal verden

kategori: frihet

Verden er gal ikke du

Verden er i dag et sted med kamp om våre hoder, meningsterror, evig ensidig mediepress, konstant frykt, truende henvisninger til globalisering av økonomiske og andre forhold, nedvurdering og undertrykkelse av alle lokale bevegelser, argumentering uten ende innen alle emner med forvirring som mål, politisk, militær og kommersiell aggresjon, endeløse kriser i mange land, evige flyktningestrømmer, konflikter og lettvinte trusler om verdenskriger og terror.

Verden er en stor scene, hvor målet med det som foregår er at alt skal integreres under verdensdekkende styring, og det utspilles agendaer rett for øynene våre. Vi ser ikke aktørene, de som setter saker i gang og styrer det mot et mål som blir tydeligere og tydeligere.

Les mer: Eventyret om de gale kriminelle pengebrukertrollene som ville ha ny verdensorden.

Alt er opp ned

Medisin gjør deg syk, leger vet ikke noe om kroppen og stapper deg full av piller, en rekke sykdommer dreper de fleste som får dem, maten du spiser er farlig, vannet og luften er uren, ordenes betydning er et spill der krig er fred, kontroll og slaveri er frihet, uvitenhet er kult, media juger, vi er lei av livet og er på vei til å isolere oss i en kald, transhumanistisk verden som fosser fram. Vi er syke, svake og ser ikke mer mening med livet enn å sitte og stirre inn i en skjerm med tilhørende hodetelefoner.

Les mer: Verdens rike gale gjør som de vil krigen mot terror ut i ny kynisk retning.

Vi er i ferd med å miste vår menneskelighet. Om vi ikke kommer oss opp av sofaen og skrur av TV'en har vi ingen framtid, så enkelt er det. Kulturen vår dør av styrt fokus på kjendiser, ikoner og idoler. De fleste av oss vet at det er sant, men tør ikke innrømme det fordi det medfører ansvar. Det er så lett å bare gjøre som man er vant til, da har man kontroll. Å gjøre nye ting krever mot.

Les mer: Spill alltid en hard ball til deg selv.

Når du sover jobber de

Stilltiende apati uten å gjøre noe aktivt er det samme som å delta. De som styrer verden sover aldri, og hver dag kommer de nærmere målet om total kontroll. Hvis du fortsetter å lukke øynene kan de gjøre som de vil med deg. De utdanner deg til begrensning så du ikke kan kommunisere med andre mennesker, selger deg teknologi og skremmer deg til å like det, de splitter venner og familie og nasjoner, forer deg med giftig mat og så får du medisiner som bare gjør deg mer syk senere. De fabrikkerer kriger og falske medie-opptrinn, og planter ideer inn i bevisstheten din når du er sliten etter jobb og ser på film eller spiller spill.

Les mer: Media terroriserer befolkningen. Lager påskudd for krig med full støtte fra media.

Jobb må du ha, ellers har du ikke noe liv, men du har det bra for det fins andre som har det verre. Norge er verdens beste land å bo i, så det du føler kan jo ikke være riktig. Bare ta en pille og drikk alkohol, så går det over. Vi er jo toppen av evolusjon, er vi ikke?

Les mer: Samfunnets kontroll ødelegger selvstendighet og livsglede.

Du og alle du kjenner er viktige

Sannheten er enkel å oppdage hvis man klarer å legge frykten bak seg og ser på alt som skjer som ting som har med hverandre å gjøre, ikke bare som tilfeldige enkelthendelser. Ikke hør på hva folk sier, se på hva de gjør. Alt som skjer er planlagt, en del av en større og mer langsiktig plan. Alt du får se er ment å påvirke deg i en retning som fører mot de gales mål, som er en retning som kommer dem til gode og ikke deg.

Les mer: Utvid mulighetshorisonten for livet ditt hele tiden.

Les også: