De chipper deg ved fødselen med en wallet

De chipper deg ved fødselen med en wallet

kategori: frihet

Når chippen er i kroppen din vet de alt

Snart kan du få beskjed om å le fra en chip i kroppen din. Chippen kommer når vi får en ny verdensorden der antallet mennesker er mye mindre enn i dag, og de menneskene lever i en teknologisk verden der alt er med i tingenes internett. Der farer signaler i alle retninger på et høykapasitets 5G nett. Det er et transparent samfunn der de som styrer kan se alt online i det øyeblikk det skjer. Når kunstig intelligens AI kommer kan de se alt før det skjer.

Du får en nøkkel når du blir født, en digital wallet, som erstatter personnummeret ditt. Teknisk sett er denne walleten en chip som er plassert i kroppen din. De første variantene av chip var plassert i hånda, men nå ligger den i magen din for også å kunne måle verdier i organismen din bedre og mer nøyaktig. Da kan kostholdet ditt doseres mer presist slik at du alltid kan utføre arbeidet ditt godt, og du kan bli stoppet hvis du drikker for mye alkohol eller røker for mye.

De vet hvor du er

De vet alltid hvor du er for chippen har GPS. Alt av penger, lover, transaksjoner, login, tastetrykk, bomringen, vaksiner, eksamener, økonomi, kameraovervåkning, når du klemmer/kysser/bruker tunga på partneren din eller en annen person, observasjoner, reiser, soving, trening, billetter, ting du kjøper, absolutt alt legges inn som transaksjoner i walleten din og sendes videre for kontinuerlig analyse. Walleten kan også ta i mot beskjeder hvis det trengs, slik at stoffer kroppen din trenger kan doseres.

Algoritmer plukker deg ut for prosessering hvis du gjør ting som er uvanlig, for eksempel å kjøre for fort, la være å se på fjernsyn eller ikke å gå på jobben eller skolen. Det er det perfekte overvåkningssystemet. De kan når som helst kalle deg inn til intervju og spørre deg om hva som helst og gjøre hva som helst med deg.

De vet hva du tenker

Det finnes millioner av lover, regler, forordninger og såkalte synsinger som kan brukes mot deg. Det er foreslått å droppe lover for de gjør hva de vil uansett. De kan foreslå noe du skal gjøre og du må gjøre det. De kan resette deg ved å sende deg på opplæring på en institusjon. Da blir du primet på forhånd ved at lærestoffet legges inn i chippen din. Det blir laget en tilstandsrapport på deg, og den blir justert når du er ferdig på kurset.

Noen mennesker har en mikrocomputer i hjernen slik at de kan øke sine logiske evner, av noen kalt intelligens. Det er for de intellektuelle som er lovgiverne, advokatene og økonomene. Tankene dine kan ikke leses ennå, men det foregår nevrologiske eksperimenter for å få opp denne funksjonen.

Genene dine kan styres av chippen for hvis noe skal justeres i din oppførsel, tenkemåte eller fysisk prestasjon gir man en impuls om endring til genene. Det er den viktige epigenetikken de har tatt i bruk, og som kan endre deg totalt - hvis de vil det. Immunforsvaret kan også boostes hvis du blir syk eller kan slås helt av hvis du skal dø. Det er det de som bestemmer.

De vet hva du trenger

En viktig funksjon er å gi deg et behagelig syn på verden, og det gjør man ved signal om dosering av MDMA eller syntetisk psilocybin gjennom chippen. Ved signal oppstår et ønske om inntak av stoffet som man får gratis, for det gjelder jo din helse. Chippen er meget nyttig og man kan bruke den til å ha det gøy, og da gir man en kode og man begynner å le, til og med å skrattle. Det er det beste med chippen. Alt det andre er jo bra det og, men av og til blir man litt lei seg. Da er det godt å le litt - eller mye. Det bestemmer de ut fra sine analyser av deg.

En dag blir du chippet. Tro det eller ..... le

Les mer: Ingen har rett til å bestemme over din eller dine barns kropp.

Les også: