De ønsker du skal forsvinne som individ bli en i massen

De ønsker du skal forsvinne som individ bli en i massen

kategori: frihet

Presset mot deg er umerkelig, steinhardt, elegant, selvforsterkende

Alle mennesker blir som maskiner. Her er meldingen fra samfunnet til deg: "Våre ideer styrer alt, du skal kjøpe alt vi lager, delta i alt vi finner på og oppføre deg som vi vil. Vi har skapt et enormt system med mange elementer for å få det til, og dessuten gjør vi hva som helst for å få deg til å følge det."

Situasjonsbeskrivelse som passer til mange, de fleste.

De er helt naturlige

De som sier dette er ikke onde, de er nesten som du og meg, men de er psykopater og har en jobb å gjøre. De er ansatt i et byråkrati, en korporasjon eller firma som skal tjene penger og utvide sin kontroll. For at de skal nå alle sine mål, må bestemmelser oppfylles, budsjetter oppfylles og alle må bidra og følge planen. Det kommer deg også til gode for du får penger til livsopphold og blir underholdt. Men prisen å betale er at du presses til å forandre deg og bli et annet menneske enn det du egentlig er, og blir akkurat slik de vil at du skal være.

Og over dem står de som egentlig bestemmer, de som har eierskapet og kapitalen og vil ha verdensdekkende kontroll.

Modellen er basert på at du alltid skal søke framtida

Du er definert som én i massen og skal følge modellen som er laget for deg. Modellen er ikke deg, men den de vil at du skal bli. Du blir satt i en tilstand av permanent uro slik at du er med på spillet. Du er permanent misfornøyd og må alltid forbedre deg selv, tjene mer penger, ha det nyeste og alltid underholdes. Du er i transe så du ser det ikke selv.

Du stiller aldri et spørsmål

Du lurer aldri på hvorfor du trenger ny mobiltelefon, nye ski, mer kosmetikk, ny klokke, nye klær, står i kø for å se en ny film, spise de nyutviklede hamburgerne som gjør deg syk, gå på Starbucks, handle hos Zara, reise på ferie til Syden, kjøpe dyrere båt enn du trenger og alt det andre.

Et "normalt" bilde fra den verden som er skapt omkring oss. Kjøttet du skal spise er slaktet og klart, bare kuhodene henger igjen og er industriråstoff, gelé til "godteri" kanskje.

De gjør jobben din til det viktigste i livet ditt

Jobben og pengene som kommer fra den er nøkkelen til alt for de gjør alt du skal holde på med mulig. Du skal forbedre deg selv gjennom et endeløst forbruk slik at deres fortjeneste kan bli stor. Du tenker aldri på nytte og funksjonalitet, hvem som har laget produktene, hva de gjør med Jorda vår, om noen er fattige og ikke har det så bra, om du blir syk eller noe som helst annet, du skal bare stå på, jobbe og kjøpe, og oppfylle kravet om vekst.

All fokus er på å få deg til å jobbe, kjøpe så de kan tjene penger, holde deg i jobb, gjerne bli kronisk syk, men ikke dø så du kan spise pillene deres, og få deg til å være del av det store systemet som de har bygget opp parallelt.

Du er fratatt egen vilje

Når du alltid vil ha det de lager er du fanget. De vet hva de gjør, og bruker avanserte metoder og teknologi, og du kan i praksis ikke stå i mot. De er vanlige mennesker, du kjenner mange av dem, du er nesten en av dem selv og kan bli det hvis du forbedrer deg. Systemet er laget slik at du og alle andre må være med og systemet er selv blitt en psykopat i sin virkning.

David Copperfield er en av verdens mange illusjonister

De er illusjonister og det er umulig å se hvordan de gjør triksene sine. Det er det samme med de som styrer verden for de leder alle helt som de vil og de skjønner ingenting av hva de er med på.

Les mer: Dagens romfart er fantasi for Jorda er flat.

Vi er alle med og lever i en transe

Vi er som et publikum som blir fortryllet av en stor illusjonskunstner. Hele vår eksistens er basert på en glitrende illusjon om at vi har det bra.

Reis til Las Vegas og se David Copperfield trylle biler ut av tomme luften så blir du imponert. Det er det samme som skjer i livet ditt der du blir blendet av illusjonene i livet ditt som presenteres for deg. Det er alltid nok penger for de blir tatt ut av tynn luft.

De planter impulser

Sannheten er at vi lever med en mengde plantede lyst-impulser som er laget spesielt for oss, og vi sluker dem rått. Vi er bare konsumenter av alt det som tilbys oss, og medier, korporasjoner og autoriteter banker sannheter inn i oss hver time på dagen.

De bygger opp faste sannheter som vi lever med, du skal oppføre deg på en bestemt måte, og forbruke etter et visst mønster. De har laget en modell for deg, og de jobber hardt for at du følger oppskriften og blir som modellen. De lokker, lurer og tvinger deg, uansett hva du gjør skal du gjøre som de vil. Modellen er alt.

Alt henger sammen alt er med, alle deltar uten refleksjon.

Over hele verden er dette systemet under innføring, det bankes inn, og noen ganger merker du kanskje hva som skjer og får frysninger.

De vil at du skal endre deg og bli noe annet enn det du er

Du får ikke være i fred, de er etter deg i alle sammenhenger med forstyrrende meldinger. Selvtilliten din rystes og framtida di er usikker. Du får bare dårlige meldinger om alt, og de bruker verdens mest avanserte metoder og teknologi for å få deg til å hoppe og sprette omkring og gjøre som de vil. Du blir satt under press, vi blir alle satt under press - enormt og systematisk kostbart press som gjør at tingene og ideene de selger deg virkelig skal bli realitet.

Merkevarebygging fra babystadiet og siden fortsetter det. "La de små komme til meg og de skal bli som jeg vil"

Fryktvirkemidlene er utallige og de er integrerte

Det er ikke bare reklame for alle er med på det, alt er fullt integrert. Alt er sentrert rundt illusjonene om å bli noe annet enn det du er og total lydighet overfor meldingene som kommer. Hvis ikke blir du bakvasket og og ledd av. Kjendiser i film, fotballstjerner, forfattere, bedriftsledere osv. er autoriteter og bedre enn deg, alle fagfolk er autoriteter slik at du slipper å lære noe, alle andre som vil deg noe er autoriteter og bedre enn deg. Det renner inn med anbefalinger fra folk du kjenner, sosialt press, anbefalinger online, TV annonser, nettsteder for merkevarer, eposter du har bedt om, TV og film produktplasseringer. Du blir systematisk forsøkt gjort liten og redd og presset inn i en kjøpsposisjon.

Du skal, du skal ..

Du skal ha barn, vaksine, barnehage, se på TV, lese VG, ha jobb, hus med utsikt, låne penger, kjøpe dyr bil, reise hit og dit, drikke, røke.... listen er uendelig og du må bare godta den ellers økes presset og du dør. Valgmulighetene dine begrenses hele tiden, du har få valg og du får stadig færre. Hele tiden nærmer du deg realisering av den modellen de har laget for deg, og du er på vei, men du kommer aldri fram for de har stadig nye planer for deg.

Overalt finnes alkoholholdige drinker å få kjøpt - baren er åpen overalt.

Programmet er verdensdekkende

Det er det samme over hele verden, drømmen om et system for total kontroll, utviklingsgraden er forskjellig, men retningen - den våte drømmen deres om total kontroll - er staket ut.

Vi skal også fortelle deg om teknikkene og kontrollelementene - sett deg inn i dette for det kan gjøre deg fri fra faenskapen.

Men det er for sent for dem

Vi er millioner som har sett dette, og de vil ikke lykkes. Det går mot en oppløsning av det eksisterende systemet for det er ikke bærekraftig. Frihet kommer, og det blir en frihet verden aldri før har sett maken til for ingen skal noensinne fortelle deg hva du skal gjøre med ditt liv.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Les også: