Bitcoin stiger statsvalutaer devalueres i tariffkrigene

Bitcoin stiger statsvalutaer devalueres i tariffkrigene

kategori: økonomi

Spillet om Bitcoin kryptovaluta fortsetter

Noen ganger starter ukene i den økonomiske verden med et smell. Oftest er Asia i sentrum for slike smell - se august 2019. Vi kan ha fått et varsel om framtida.

Som svar på stadig nye amerikanske toll-tariffer, devaluerte Folkets Bank i Kina yuanen til det svakeste nivå på rundt 11 år (omtrent i 2008) - og sendte de globale finansmarkedene inn i et spinn. USAs administrasjon gjengjeldte med formelt å merke Kina som valutamanipulator, og satte scenen for en ny epoke med makroøkonomisk usikkerhet.

De store institusjonene kommer inn i kryptomarkedet nå.

Bitcoin stiger finanspressen kommer etter

Men da aksjene falt, steg bitcoin, og mainstream-finanspressen - fra CNBC til Yahoo Finance til Financial Times - begynte seriøst å sette seg inn i en fortelling som en gang var begrenset til kryptomiljøet. Det var fortellingen om bitcoin som den nye mer stabile og sikrere økonomiske verdibæreren. Bitcoin framstår nå som plassert i et sikkert område (safe haven) i tider med turbulens. Fiat-valutaenes absolutte dominans kan være over, og spillet fortsetter. Kampen om våre hoder er i god gjenge - men pass på for man kan bli lurt i det store spillet.

Nå får vi digitalt gull

Vi har sett starten på en tid der bitcoin definitivt skal stå fram som "digitalt gull". Eller kanskje dette var et selvoppfyllende profeti laget av krypto-entusiaster, eller de som styrer kampen om våre hoder. Det hele er et iscenesatt spill, men forstår man hva som foregår kan gevinsten bli stor.

Lær deg alt du kan om digitalt gull.

Spennende resultat for krypto og framtida

Uansett hvilken side man er på, fikk man nå en udiskutabelt fastsettelse av resultatet av den eskalerende handelskrigen mellom USA og Kina. Valuta- og tariff-krigen har presset bitcoin og og krypto-begrepene opp på en ny høyere verdensdekkende makroøkonomisk sokkel - et nytt høyere platå.

For kryptoinvestorer betyr dette at den store asiatiske finansverdenen nå går sammen med de bredere kryptomarkedene, og vi kan få en ny krypto-framtid. Nye høyere platåer ligger foran oss for mange kryptovalutaer.

Ta også med at Binance som er verdens største kryptovalutabørs nå er etablert i store deler av Asia, og at det er åpnet for notering av kryptovalutaer på børsen i Singapore.

Linker

Asia is leading the way in crypto adoption on a global scale. Join thousands of your peers to learn why.

Binance: Experience the cutting edge

Les også: