Biologics sniker seg spesifikt inn i kroppen via mystisk prosess

Biologics sniker seg spesifikt inn i kroppen via mystisk prosess

kategori: helse

Nå blir vi rundlurt av medisinindustrien som ikke lenger bryr seg om oss

Biologics lever i en tåkeheim av utvikling og det blir mer og mer uklart hva som skjer. Biologics er annerledes enn en medisin, og lages i et levende system som eksempelvis en mikroorganisme, plante eller dyrecelle, ofte med bruk av DNA teknologi. En medisin er laget i kjemiske prosesser eller ved miksing av kjemikalier.

Biologics er derfor nye spesifikke medisiner designet for deg basert på levende organismer. Det er egentlig en gammel teknikk, men den er sterkt effektivisert nå. Eksempler på sykdommer som nå kan behandles med biologics er kreft, revmatisme, multippel sklerose, anemi.

Medisinene er laget av levende cellemateriale i et laboratorium. Du og din egen lege skal i samråd avgjøre bruken av disse medisinene. Ditt eget genmateriale kan være aktuelt å ta med i utviklingen av din medisin. Medisinene blir vanligvis brukt sammen med andre medisiner.

Det må være lov å kommentere at dette høres ut som mumbo-jumbo, overdreven kompleksitet og forstillelses-teknikk. Her gjelder det å følge med. Blir vi rundlurt eller er dette til vårt beste? Det er aktuelt å stille dette spørsmålet etter utviklingen i medisinindustrien.

Les her om at Helsedirektoratet og Helsetilsynet svikter innen sykdomsforebygging.

Biologics for revmatisme: De skjønner ikke hva de gjør og det gjør ikke vi heller.

Markedsføring og forvirring for å få salg

Din egen lege kan ikke mye om å lage medisiner av celler fra levende organismer, og den enkelte er ikke i stand til å vurdere noe som helst. Det man får vite er et skjønnhetsbilde. Men markedet er potensielt stort og det gjelder å få salg, sikkerhet kommer i annen rekke.

Her kan du lese om at kreft sprer seg voldsomt og gir kommersiell suksess.

Norske myndigheter har ikke en selvstendig mening lenger

Alt er godkjent av den amerikanske Federal Drug Administration FDA. Norske myndigheters prosedyrer er blitt borte og vi godtar bare det vi får beskjed om.

Neste generasjon biologics er allered utviklet, og kalles "biosimilar" medisiner som er versjoner av medisiner laget av levende organismer, og som ikke er helt like de første.

Biologics lab: Dette er nå så komplisert at bare de innvidde vet hva som foregår. Vi kan bare ikke stole på dette for vi får ingenting vi kan tro på..

All medisin er først kommersiell og mer og mer uforståelig

Medisinfirmaene er giganter med aksjonærer som må ha gode kvartalsresultater. De har nå mer enn 900 biologiske medisiner og vaksiner under utvikling rettet mot over 100 sykdommer. Det hele blir bare mer og mer teknisk og umulig å forstå.

Artikler om biologics medisiner begynner å komme i media, se Huffington Post om å være forsiktig og si nei.

Her er et nytt tema for oppfølging. Orker du ikke? Det blir verst for deg. Medisinindustrien tjener penger på dette, og det er alt som betyr noe for dem.

Les mer: Medisinindustrien er helt blanke innen ernæring.

Les også: