Baking soda natron supermiddel til din personlige pleie

Baking soda natron supermiddel til din personlige pleie

kategori: helse

Vask håret med baking soda natron

Ta en til to spiseskjeer med baking soda natron og bland med en halv teskje av din vanlige sjampo og vask håret slik du pleier. Du vil få et flott hår som resultat.

Naturstoffet baking soda natron

Hvis du vil ha økologiske og billige måter å holde kroppen ren og gi den litt ekstra pleie har du muligheten ved å bruke naturstoffet baking soda. Det brukes i dag til matvarer av mange slag, til rengjøring og som pH regulerende middel for pasienter på sykehus. Det er egentlig et vidundermiddel som vi har sluttet å bruke etterhvert som kjemikaliene overtok.

Baking soda kan brukes til mat og drikke, hjelpe deg med håret og huden, som deodorant, pust og ånde, for tennene, ørene og helt ned til beina dine.

Enkle, billige og gode hjelpemidler for personlig pleie.

Mange gode tips - og flere vil komme

Her kan du sjekke ut mange av de tingene du kan bruke baking soda til for å føle deg mer vel, bli renere og faktisk også sunnere. Vi gir deg tips om bruk av baking soda til å mykgjøre, vaske, rengjøre, fjerne lukt, balansere pHen din og spare massevis av kroner hver uke. Kampen for bedre personlig hygiene, mot skitt og fett, uønskede lukter, urenheter kan ende med seier og et rent hjem, ja faktisk også en bra kropp.

Økologisk er baking soda natron et mesterverk – du kan kvitte deg med mesteparten av kjemikalieblandingene kalt hygiene- og rengjøringsmidler i boligen din – du kan få en kjemikaliefri hverdag.

Naturlig mineral

Baking soda natron finnes som et naturlig mineral mange steder i verden, og er en naturlig substans som berører alle levende vesener ved å balansere ut pH verdien i kroppsvæskene dine og CO2-en som du produserer i kroppsprosessene dine.

Bruken av baking soda startet rundt 1845 rett etter at de første forekomster ble funnet. I dag er baking soda presset ut fra markedet av dyre kjemikalier med tung markedsføring, men baking soda gjør en rekke av disse oppgavene bedre, sunnere og mye billigere.

Vask kosmetikkbørstene dine i baking soda natron.

Her er noe du kan gjøre, og flere tips vil komme etterhvert så følg med

Baking soda natron til hendene

Hva venter du på? Start nå og livet ditt blir straks lindret av magisk baking soda natron.

Her litt mer bakgrunnsinformasjon

Natron eller baking soda har kjemisk formel NaHCO3, og kalles på engelsk baking soda, sodium bikarbonate, bicarbonate of soda, sodium bicarb eller bare bicarb.

Et annet stoff som ligner litt er sodium carbonate med formel Na2CO3 og kalles vaskesoda, soda aske, soda krystaller.

Bakepulver er et kjemisk hevemiddel for baking der man kombinerer baking soda NaHCO3 med en syre som varierer fra land til land.

Naturlig stoff

Baking soda natron er et naturlig stoff som kan brukes til rengjøring, alene eller sammen med andre stoffer, regulering av pH, brukes til å skure, vaske, rengjøre, fjerne lukt og forsiktig fjerne skitt fra mange stoffer og materialer samtidig som den fjerne lukt. Den er en flott rengjører fordi den nøytraliserer mange substanser som forårsaker lukt og flekker.

I industrien brukes baking soda til å lage glass og til å produsere andre kjemikalier. Baking soda er ofte en viktig ingrediens i skurepulver og kraftigere rensemidler.

Baking soda ble først brukt av bakere til å lage brød – heve brød. Den fanger CO2 i brødet og gjør at det hever seg. Dette gjøres fremdeles, men baking soda brukes i dag til mange formål innen industri, rengjøring og luktfjerning.

Rundt 1930 ble de største forekomstene av baking soda funnet i Wyoming i USA, og det er store forekomster i Europa og Asia.

Romerske Cleopatras bad i Tyrkia inneholder naturlig natron fra varme kilder i grunnen.

Miljøvennlig

Baking soda er miljøvennlig da den finnes naturlig, og skader ikke miljøet. Den finnes overalt i naturen, sjøen, jorda, i maten vår, i kroppen vår, og baking soda nøytraliserer mange andre stoffer og er til hjelp i vårt daglige liv. Det er trygt og du kan spise det. Hvis du tar en teskje og spiser den så er smaken ikke den beste, men kroppen skades ikke på noe vis.

Godt råd er å starte straks

La oss derfor starte å bruke baking soda som du kan spise, du kan vaske opp med det, vaske håret, vaske klær og fjerne lukt. Baking soda er et veldig bra produkt som kan være til stor nytte for deg.

Baking soda kan også resirkuleres, og hvis du har brukt den til luktfjerning i kjøleskap, frysere, kjøkkenskap etc. kan den etterpå brukes til å rengjøre disker, gulv og klær.

For personlig hygiene kan baking soda benyttes til stor nytte og du kan kutte ut dyre kjemikalier. Prøv en uke og du vil aldri gå tilbake til stinkende og dyre kjemikalier igjen. Vi kommer tilbake med flere konkrete tips.

Linker

Sodium bicarbonate natrium bikarbonatbikarbonat baking soda natron

Baking soda natrium bikarbonat til alt

Natural beauty baking soda face wash

Les også: