Baking soda natriumbikarbonat til alt

Baking soda natriumbikarbonat til alt

kategori: helse

Baking soda natron er en vinner

Hårbehandling med baking soda gir naturlig glatt og fyldig hår, og for mange år siden var baking soda eller sodium bikarbonat, på norsk natrium bikarbonat, i dagligvarehandelen kalt natron, et av de få produktene man kunne bruke for å vaske håret, rense tennene og få orden på en dårlig mage. Mange nye produkter er rene kjemikaliebomber med høye priser, og mange ser nå at baking soda fremdeles er en vinner, og salget av baking soda har tatt seg kraftig opp.

Forekommer naturlig mange steder i verden her Sudan, lages også industrielt

For eksempel kan man fjerne fliser i fingen: Bland en skje baking soda i en kopp vann, hold fingen en stund i vannet to ganger for dagen. Mange fliser vil komme ut av seg selv etter et par dager med denne behandlingen.

Mange bruksområder spennende billig stoff pH medisin også

Natriumbikarbonat er et universalmiddel

Det er en type salt, som kan brukes innen medisin, personlig hygiene som barbering, hårvask, behandling av små sår, tannpuss, deodorant, til sportsdrikk, alkalisk drikke for bedre syrebalanse, baking, rengjøring og til avslapping i badet. Det finnes naturlig som en del av kroppsvæskene dine, bl.a. i spyttet ditt, og finnes også naturlig i kildevann. Det må ikke forveksles med bakepulver, som er noe helt annet.

Et eksempel på bruk er å løse en halv kopp med sodium bikarbonat opp i vannet i et fullt badekar og nyte den bløte huden du får. En annen vanlig bruk er tannpuss der litt baking soda på tannbørsten gir glatte og fine tenner og tannkjøtt, og dette er absolutt verdt et forsøk. Baking soda er også vanlig brukt som deodorant der man kan ta på litt maismel eller potetstivelse først og deretter baking soda. For flere eksempler på bruk se under linkene.

Sodium bicarbonate for tennene er enkelt og effektivt fra barnsben av

Enkelt billig vidt bruksområde

Dagens jungel av kjemikaliebaserte produkter med høy pris, mistanker om kreftrisiko, sårhet og utslett har en konkurrent som er enkel, billig og har et vidt bruksområde.

Det hevdes også at baking soda har reduserende effekt på kreftsvulster, og det er påvist en forbindelse mellom sopp-infeksjoner og kreft. Det grunnleggende arbeidet til legene Mark Sircus og Tullio Simonchini, en kreftlege i Roma, har vist de store mulighetene sodium bikarbonat har. Dr. Simonchini har påvist en forbindelse mellom soppinfeksjoner og spredning av kreft. Når en kreftsvulst skylles med baking soda forsvinner den i løpet av noen dager. De fortsetter arbeidet med dette, og du kan lese om arbeidet i linkene.

Sodium bikarbonat er også anbefalt til å drikke ved forkjølelser. Anbefalt dose er å drikke et glass vann med en halv teskje baking soda med to timers intervaller 6 ganger den første dagen.

Et helseråd er å drikke baking soda/natriumbikarbonat utblandet i vann. Ta 1-3 teskjeer pr. dag, og det har vist seg å være effektivt mot candida albicans og å rense ut syre i systemet ditt, og gjøre kroppsvæskene alkaliske.

Her finner du oppskrifter på alkalisk mat som gjør deg naturlig slank og sunn

Brukes i mat for heving og drikke for fizz, surhetsregulering

Intravenøst sodium bikarbonat er en vannløsning som kan brukes for syrereduksjon når folk har fått acidosis som er en tilstand av for lav pH i blodet. Sodium bikarbonatet oppløst i vann hever pHen og brukes på sykehusene ved lav pH i området 7.1 - 7.0.

Natron eller bikarbonat som brukes i baking inneholder stoffer spesielt for baking og du må få tak i den rene varianten. Natron er syre reduserende, brukes ved regulering av pH i kroppen, og det har fått anvendelse i svømmebassenger for å regulere pHen i badevannet.

Prøv baking soda eller sodium bikarbonat, på norsk natrium bikarbonat, i dagligvarehandelen kalt natron, til personlig helse og hygiene - og få et enklere liv.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Linker

Baking soda natron supermiddel til din personlige pleie.

Sodium-bicarbonate-natrium-bikarbonat-baking-soda-natron: kjært barn har mange navn.

Hjelle Kjemi

Her kan du få kjøpt den: Bobbys Healthy Shop

Hygiene- og velvære-tips ved å bruke baking soda

Mange bruksområder for sodium bikarbonat

Dr. Tullio Simonchini behandler kreft med sodium bikarbonat

Sodium bikarbonat som medisin

Heidis hverdagspjatt: Natron veien til bedre helse

Sikkert naturmiddel

Her finner du oppskrifter på alkalisk mat som gjør deg naturlig slank og sunn

Baking soda gir godt vann i svømmebassenget

Les også: