Alle kan se at vannet på Jorda er flatt men tør ikke si det

Alle kan se at vannet på Jorda er flatt men tør ikke si det

kategori: natur

Alle visste at jorden var flat før

Gjennom mesteparten av vår historie visste alle at jorden var flat, før den plutselig ble rund for ca. 500 år siden, på en tid da det var umulig å vise dette. Med dagens teknologi burde det være enkelt å finne ut hvordan Jorden egentlig ser ut, men alt vi får se er datagrafikk og usannsynlig matematikk.

Flat-jord kart har alltid vært i bruk offisielt

Vær-data og navigasjonssystemer bruker flat-jord kart, og de er i bruk den dag i dag. Kart der jorden er flat har også tidssoner, men kontinentene har annen størrelse og posisjon enn det vi er vant til fra "Mercator projection", som er ball-jord kartet vi alltid får se i bøker, filmer og data-animasjoner.

Last ned og studer flat-jord kartet her. Gleason standard map of the Earth edition.

Det mest merkante er at Sydpolen strekker seg hele veien rundt som en vegg, som indikerer en fysisk eller kunstig grense. Enten er det en faktisk vegg der, eller det er mer land, det er det ingen av oss vanlige mennesker som vet.

Orlando-Ferguson kartet er et av flere flat-jord kart. Det viser jorda som en plate, en ring med Antarktis rundt og landområdene pent samlet.

Antarktis-traktaten har stengt syd-polen for vanlige folk

Antarktis er grensa mot vi vet ikke hva og omfattet av streng sikkerhet: Du vil faktisk bli arrestert eller skutt hvis du prøver å sjekke ut hva som finnes nær Antarktis, for bare guida turer er lov i dette området. Antarktis-traktaten er grunnen til dette, en avtale inngått av 52 land som sier at ingen får eie land eller jobbe på Sørpolen.

Turistene strømmer til Antarktis. Men du får ikke reise på egenhånd.

Hvor kommer Solas varme fra

Sola er omtrent 150 millioner kilometer borte sier offisiell teori, og den lager både tropisk varme og isnende kulde samtidig selv om avstanden mellom områdene bare er noen få tusen kilometer. Thailand er godt og varmt og ikke langt borte er Antarktis med sin isnende kulde.

Hvis Jorda virkelig var en kule skulle polområdene i nord og syd ha like forhold. Men forskjellene er store i temperatur, lengde på dagslys, plante- og dyreliv, det er mye kaldere året rundt i Sydpolen, og det er aldri vist at midnattssolen er der nede. Kompass peker alltid mot nord, selv om man befinner seg i sør. Når man står på Sydpolen, vil Nordpolen være rett ned i bakken på andre siden av jorden, men pila peker ikke nedover. Dette kan ikke være riktig hvis Jorda er en ball, men når den er flat er det lett å forklare.

Snurrer med stor hastighet

Offisielt er Jorda en kule som snurrer rundt med en hastighet ved ekvator på 1600 kilometer i timen. Hastigheten i vårt område er mye mindre da omkretsen av Jorda er mye mindre her. Det bør også være store variasjoner fra nord til syd her, men man merker ikke dette fordi hastigheten er konstant påstås det, selv om hastigheten når man beveger seg sydover eller nordover endrer seg mye og virkningen på kroppen bør kjennes.

Hvorfor merker vi ikke sentrifugalkraften når vi sitter fast på noe som spinner så fort?

Energi-kilden til å holde denne enorme kula i så stor fart er ikke kjent, og heller ikke hvor energien til å holde Jorda i fart på 106 216 kilometer i timen rundt sola i en elliptisk bane kommer fra.

Datagrafikk: Falske bilder av satellitter er det eneste vi får se. Hvordan styres den? Hvordan sender de et signal fra 30 kilometers høyde i 30 000 km/t uten signaltap? Hvorfor bruker de satellitter når de kan bruke bakkenettet?

FN vet at Jorda er flat

De "forente nasjoner" mener Jorda er en flat sirkel med en kuppel over og at Antarktis ligger i en ring rundt. Kartet deres viser en slik flat jord.

FN vet alt om Jorda, hvorfor skulle de finne på å ha flat-jord kartet som logo?

Les mer: Sola går rundt Jorda og universet fins ikke

Jorda er en ball, men så enkelt er det ikke, for det stemmer ikke

Romstasjoner er svære, og mest sannsynlig ikke i bruk engang. Dette bildet er igjen bare datagrafikk og ikke et ekte foto.

Sjekk selv!

Jorda er ikke rund slik som du har blitt fortalt, og jo mer du graver, jo lettere ser du det selv. Gå ned på stranda og se ut mot horisonten. Se ut av vinduet neste gang du sitter på et fly. Du har ikke vært i verdensrommet, og det har ingen andre heller. Historiene om det som er der ute er basert på tegninger og fantasi.

Gjenoppdag verden som den egentlig er - det er en spennende oppdagelsesferd.

Linker

Last ned og studer flat-jord kartet her

Les mer om sannheten om Jorda her

Jorden er ikke rund jorda er flat det er ingen-kurve

De kan få deg til å tro hva som helst

Antarktis-traktaten

Les også: