Å drikke alkohol ødelegger deg

Å drikke alkohol ødelegger deg

kategori: helse

Alkohol er Norsk Kultur men er ekstremt skadelig

De fleste i Norge drikker alkohol jevnlig, og det er sosialt akseptert, faktisk så mye at man føler seg presset til å drikke alkohol når man er ute på byen eller på fest. Drikker man for mye får man vondt i hodet og kan bli sliten og trøtt i flere dager etterpå. Det man hadde tenkt å gjøre kan bli utsatt i dagevis. De fleste voldstilfeller oppstår i alkoholrus, og virkningene av jevnlig alkoholforbruk på helsa er sterkt negative på mange måter. Det er også kjent at blir man full påvirkes balansesystemet i kroppen, og man ramler overende lett som bare det.

Les mer: Kjernesunn og superfrisk er mulig.

Først blir man merket av alkoholens evne til å legge unødig fett på kroppen

Mange blir tatt for dum fyllekjøring, skjerpings uten alkohol må til.

Resultatet av jevn alkoholdrikking er selvpåført unødvendig fedme. Man kan trene så mye man vil, men alkohol gjør en gradvis mer overvektig og gir øket belastning på kroppen .

Så blir man sjuk av å drikke alkohol

Man får alkoholbaserte markerte trekk i ansiktet, alkoholbakende, alkoholmage som stikker ut, og mer alvorlige helseproblemer relatert til hjertet, blodårene, leveren, hjernen, nervesystemet, pusten og en kropp som overbelastes fordi den drasser rundt på alt for mye vekt.

Gradvis melder helseproblemene seg, kanskje synet rammes også. Det er også slik at alkohol forgifter organismen og påvirker ens oppførsel slik at man blir direkte teit.

Les mer: Godt drikkevann skal bare inneholde stoffer kroppen har godt av.

Alkoholisme er neste fase

Drikker man et par glass hvitvin eller tilsvarende om dagen er man i faresonen for alkoholisme, på vei til avhengighet, en ødelagt kropp og et ødelagt liv.

Alkohol er dessverre kongen over mange. Forklaringen på problemet er ikke kompleks: slutt!

Produksjonen er enkel

Vin, øl, cider, brennevin er laget av naturlig stivelse og sukker, og produksjonen er ekstremt billig. Ved gjæring og destillering lager man alkoholen som inneholder mengder med kalorier, nesten det samme som i rent fett. Blandevannet gjør det enda tyngre med store mengder sukker og kjemikalier.

Man behøver egentlig ikke regne ut noe som helst for man blir kraftig markert og ødelagt av alkoholholdig drikke, og kanskje blakk for pengene det koster kan føre til økonomisk uføre.

Storfylla dreper hjerneceller og du blir aldri den samme etterpå.

Det verste av alt er storfylla

Helgefylla er vanlig for mange og fører til en dramatisk overbelastning av hele systemet. Da går det noen år og så er man redusert til et menneskevrak. Hvorfor vil man seg selv så vondt? Hvorfor klarer man ikke gå ut og ha det gøy uten å drikke alkohol?

Enkel og billig løsning

Det er klart det sosiale presset er stort, men våkne mennesker ser saken enkelt: Løsningen er å holde seg unna alkoholholdig drikke. Drikk mye vann, sov mye, bruk kroppen mye, le mye, spis mye grønt og helsemessig himmel kommer. Livet blir en sann glede uten alkohol.

Nettside Frisk og Funksjonell om alkohol

Les også: