Sjekk ut alt mulig selv for ekte kunnskap

Sjekk ut alt mulig selv for ekte kunnskap

kategori: frihet

Konstant nysgjerrighet er en gave ta vare på den

Hva vet du egentlig om moderne jordbruk og maten som vi alle spiser? Har du fylt hendene dine med god jord noen gang? Kan du selv nok til å dyrke egen mat? Tør du spise maten som tilbys på markedet?

I vår moderne verden er alt gitt oss, og vi har fått vite alt vi trenger å vite. Alle forteller oss det de tror de vet og kaller det sannheten eller det som gjelder, enten det er foreldre, alle man kjenner, skoler, arbeidsgivere og media. Resultatet er at alle slutter å være nysgjerrige, søkende og interessante. De slår seg til ro, og blir aksepterende og kjedelige. De vet jo alt som er å vite, det er ikke mer å oppdage eller fordype seg i.

Les mer: Stolte moderne barn: Lær barna lære gjøre ting selv tidligst mulig. Aktiver barnets evne til å lære.

Magikere lager illusjoner med dyktighet. Men den virkelige verdens innhold er mer interessant og mye rikere.

Nysgjerrighet er til for å brukes til glede, og til å finne kunnskap. Tenk deg at vårt liv er en lek om å søke, gå videre, sette spennende mål, finne veien videre. Grunnlaget ligger i naturen omkring oss, og alt starter der. Å lage sin egen jord og plante i den, se veksten og den naturlige verden er en stor opplevelse, å forstå prosessene og å ha sett dem i praksis. Siden kan man gå videre, man kan bygge på det andre har gjort, men noen ganger skal man starte uten å vite noe - med blanke ark.

Les mer: Lær å praktisere naturens egen visdom. Vi vender tilbake til Jordas naturlige utgangspunkt for fred og miljøforbedring.

Kast alt til side for heldigvis er det mye mer å oppdage, uendelige muligheter

Vår felles kunnskap er sterkt begrenset, og den har alltid vært det og vil alltid være det. Når den første barndommen er over, og vi har gått på skole og levd i vår moderne verden en stund tenker vi konvensjonelle tanker. Tenking inne i boksen er vår standard, men det er der mulighetene viser seg og kan slå ut i full blomst om man vil og tar utfordringen. Nettop da er mulighetene for interessante funn så mange, kanskje uendelig mange. Alt kan gjøres på andre måter, man kan gjøre noe ingen har gjort før, alt kan ha en annen forklaring og alt kan være helt annerledes.

Du vet at de ikke har vært på Mars, ikke sant? Har du sjekket hva som faktisk er mulig, tatt deg tid til å finne kjernen i saken? Alt som skal til er å legge på et rødt filter, dette er filmet fra Jorden.

Les mer: Filmer og dokumentarer om flat jord og geosentrisme med høy kvalitet finnes overalt, og hele verden snakker om flat jord.

Ikke vent på oppdagelsene i livet, men finn dem

Stor mental og fysisk aktivitet er løsningen for et godt liv: Spør, les, søk, eksperimenter, lag noe, se hva de har sagt, finn ut hva som virker, vær undersøkende og fantasifull, følg opp det du ikke forstår, reis og se, lag et bevis.

Fortsett å gjøre alt interessant og spennende hele livet, sjekk, følg spor, og resultatet blir fantastisk og utrolig. Vær gjerne strukturert når du søker, ha en plan.

Lær deg Wushu eller Kung Fu og få ny innsikt.

Verden er stor og mulighetene er mange. Man bestemmer alt selv. Tenk etter - personligheten og virkeligheten er nøyaktig slik tankene er. Lag en gjøreliste på interessante ting du vil undersøke og gjennomføre og sett i gang. Spenning, glede og trygghet på at kunnskapen din er ekte er belønningen.

Les også: