Reisen til rød planet Mars fra vår flate Jord diktes opp av NASA SpaceX Elon Musk

Reisen til rød planet Mars fra vår flate Jord diktes opp av NASA SpaceX Elon Musk

kategori: natur

Informasjonen om verdensrommet er en løgnaktig konstruksjon

Showet rundt den røde planet Mars er i gang, og vi får høre stadig nye historier om at menneskeheten skal reise til Mars. Her på Jorda går det jo ikke an å være sier de. Det er de rike som skal dra, omtrent en million skal Musk greie å få avgårde, og reisen blir fantastisk dyr. Først ble datoen satt til 2018, men den sklir stadig, og nå kan vi håpe på reiser til Mars i 2024 eller 2030.

Vi hører på dette med stor undring. Vi vet at hele romfartsindustrien er en fantastisk laget fortelling der alt er usant. Å ta konsekvensen av det vi vet er sant - at Jorda er flat - er tydeligvis ikke lett. Jorden er flat, planeter slik som vi er fortalt finnes ikke, romferder har ikke funnet sted, satellitter finnes ikke, gravitasjon er et tankespinn. Konsekvensen av alt dette er at vi er lurt trill rundt.

Elon Musk forteller oppdiktede historier om verden.

Musk forteller om transplanetarisk sivilisasjon, super internett i rommet, 1 million reisende i hans raketter til Mars, men det blir dyrt og noen må skaffe penger til ham. Det er skattebetalerne som skal dekke alt - kanskje herfra også, for det gjelder jo hele verden. Verden lar seg beruse. Dette er gøy, men det er en ren løgn.

Les mer om alt dette:

Historien om Elon Musk er rik og laget med god fantasi

Han driver Tesla med elbiler, SolarCity med solcellepaneler og SpaceX med raketter. Han sier hans mål med SpaceX har hele tiden vært å få folk til Mars. Hans største kunde nå er NASA som kjøper tjenester av ham, blant annet for å bringe astronauter til den falske internasjonale romstasjonen ISS. Han har hatt uhell og eksplosjonen av raketten til den siste ferden med Facebook sin satellitt ombord fikk mye oppmerksomhet.

Jeff Bezos som driver Amazon og dominerer netthandel.

Bezos har rakettfirmaet Blue Origin som skal bygge en kjemperakett og reise til månen. Dette er gøy, men det er en ren løgn.

Deres fortelling om Mars er ren spekulasjon

De sier at Mars ligger i snitt 225 millioner kilometer eller på det meste 401 millioner kilometer fra Jorda, og det vil ta mindre enn et år å reise dit, kanskje bare 150 dager.

På Mars sier de at er det støvstormer som kan vare i måneder, og de sier det fantes vann der en gang som nå er vanndamp og is. De sier biter av Mars er kommet til Jorden som meteoritter og de sier at Mars ikke har noe ozonlag og som gjør at den en gang i døgnet blir utsatt for dødelig stråling fra rommet. Opprinnelsen til denne informasjonen er ukjent.

De lyver om at Curiosity Rover også.

De sier at flere andre rovere har vært på Mars og sendt tilbake mye data om forholdene. De sier de vet alt om steinene på Mars, men det er ikke sant. Dette bildet er datagrafikk. Bildet er laget som en fantasi med rødt filter.

Det er egentlig en stor gåte hvorfor man satser på ubeboelige Mars som reisemål, selv om det hele er en stor fantasi. Det er vel for å ha en begrunnelse når man må konkludere med at det ble for vanskelig og gir opp i 2030 eller deromkring.

NASAs planer er under utvikling med mange mulighetsstudier

NASA har holdt på med utsendelser til Mars siden starten av romprogrammene på 1960-tallet. NASA sier de har har detaljerte opplysninger om alt på planeten, og den ligner litt på Jorda med lignende rotasjonsperioder. Flere rovere har vært der, og mange romfartøyer har tatt bilder, og mye har man kunnet se direkte på televisjon sier de. Nye store planer er under utvikling med sikte på årene rundt 2025.

Richard Branson er Virgin.

Virgin Galactic med Sir richard Branson skal ta passasjerer ut i rommet. Dette er gøy, men det er en ren løgn. Han hadde en skuffelse da Virgin Galactics Space Ship Two krasjet i 2014, men fortsetter likevel.

Det er egentlig ganske gøy å være den som leder an i denne saken

Det er konstatert at Jorda er flat, det er ingen krumming å se og det skal fornuftige mennesker ta konsekvensen av.

Man kan selv beregne krummingen, men ingen gjør det, og de tør ikke lære seg det en gang. Her er en link til vår kalkulator for Jordas krumming - eller det de påstår er krummingen. Ta noen tester og se om du finner krummingen, og send oss gjerne en mail om hva du finner. Lykke til. Vi koser oss nå, for snart sprekker det hele.

Sannheten er klart belyst. Hva sier Telenor sjefen Brekke til at satellitter ikke finnes? Han får jo signalene sine, men de kommer ikke fra himmelen. Han blir lurt eller er med på spillet og løgnene.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Les også: