Falske SpaceX Falcon Heavy perfekt simulert romfart

Falske SpaceX Falcon Heavy perfekt simulert romfart

kategori: natur

Skuespillet om rommet fortsetter de tror vi er dumme

Romfartsbudsjettene er klare, men ting tar tid, lang tid, og de kommer aldri dit de sier de skal, for det er umulig: Jorda er flat og det finnes ikke noe rom raketter kan gå ut i.

NASA sier at i 2022 starter arbeidet med å bygge en ny romstasjon Lunar Orbit Platform-Gateway som skal være i drift i 2030. Målet er å etablere en base på Månen slik at mennesker fra alle samfunnslag kan jobbe på månen og reise i verdensrommet. Internasjonal romfart støttes i dag av USA, Russland, Japan, Canada, Kina, India og europeiske ESA, slik at alle er med på spillet om rommet. Det er på tide å ta inn over seg at dette er et falsk skuespill og Elon Musk er en skuespiller i en tildelt rolle.

SpaceX Starship for intergalaktiske reiser - det blir som vanlig ikke noe av. De har snakket om romfart i 70 år nå - det blir aldri noe av.

Jorda er flat

Vårt utgangspunkt for vurdering av alt som skjer innen romfart er at Jorda er flat. Det kan bevises, og derfor framstår historiene om nye bragder som et utrolig iscenesatt spill med mange aktører. Vi kan stå overfor historiens største hvitvasking eller et enormt propaganda spill som vi ikke kjenner hensikten med. Alle land er med på dette. Eksempelvis har Kina 3 utskytingsarenaer, alle ligger inne i landet, og rakettrester fra utskytingene deiser ned over hele landet, ødelegger bygninger og dreper folk.

Kinesere over hele landet blir stadig drept av rakettrester som ramler ned.

SpaceX har skutt ut sin første Falcon Heavy rakett

Denne testturen betraktes som et kupp for grunnlegger og skuespiller Elon Musk. Hovedraketten datt i sjøen fordi den hadde for lite brennstoff til å fullføre turen - man kan stille spørsmål om hvor høyt den egentlig har vært. Kanskje 30 kilometer? De hevder at de to siderakettene landet på SpaceX sin drone plattform i sjøen etter romferden. Ingen har noen gang sett en slik landing, og det er klart at disse landingene er animasjoner. Ingen rakett kan tas ned kontrollert på den måten. Det er teknisk umulig.

Les mer: Jukseromfart, ut med NASA

Mulig tur for plattformen, men å ta i mot en rakett er umulig.

Verdens største rakett er verdens største lureri

Oppskytingen betyr at nå flyr offisielt verdens største rakett siden de amerikanske astronauter skal ha landet på månen. Det er nesten femti år siden, og vi ser nå et fantastisk spill med verdens publikum. Vi må stille spørsmål om hva en rakett egentlig er, og hva den er utstyrt for å gjøre. Det har jo ingen hensikt å lage en komplisert maskin hvis den bare skal et par-tre titalls kilometer opp i lufta, for så å ramle ned igjen i nabolaget nær oppskytingsstedet.

Nye forretningsmodeller skjuler sannheten

Den nye trenden i rakett-virksomhet er i retning flere private investeringer, og i tråd med dette har NASA et samarbeid med SpaceX og Elon Musk, som også styrer Tesla. Raketten tok ikke med seg nyttelast, men en rød Tesla sportsbil som et propagandastunt. Dette viser alle som vil se at de holder oss fullstendig for narr. Audi har jo også villet skyte ut en bil. Ved hjelp av en komplisert manøver som ikke er teknisk forklart ble Teslaen fraktet til asteroidbeltet mellom Mars og Jupiter for å finne sin bane der. Skuespilleren Elon Musk sier den vil gå der til evig tid.

Les mer: Masser av bevis for at Jorden er flat

Fin bil passer på Jorda, den er ikke i rommet.

SpaceX er et propaganda instrument

Falcon Heavy raketten dro avgårde etter mange og lange forsinkelser. Selskapet unnfanget ideen om denne svære raketten da SpaceX var en liten aktør som kjempet for å øke sin andel av utskytingene og trengte et styrket alternativ til en flåte av mindre raketter. Etter å ha brukt omtrent USD 1 milliard som de har fått i gave fra NASA, hatt mange forsinkelser og tekniske utfordringer forbundet med å styre 27 motorer sammen, fikk selskapet utviklet denne mektige tungløfteren.

Kjempen løftet seg fra Floridas Kennedy Space Center, og i løpet av de første tre minuttene av ferden skilte de to side-rakettene seg fra rakettens hoveddel. Både siderakettene og kjerneraketten var ment å vende tilbake og lande vertikalt på SpaceX plattformen i sjøen. Dette er i samsvar med SpaceX sitt fokus på gjentatte anvendelser av rakettene.

SpaceX viser teknisk og ingeniørmessig frekkhet

De imponerer tilsynelatende mange i bransjen med sine ingeniørkunster. Fordelene med en stor, gjenbrukbar rakett er en drøm som går i oppfyllelse. Prisen er under USD 100 millioner per oppdrag, raketten har dobbelt løftekapasitet og en fjerdedel av kostnadene for den nærmeste tung-løft konkurrenten. NASAs egen dypromsrakett Space Launch System koster USD 1 milliard per oppdrag, og NASA tenker seg at den går i lufta i slutten av 2019.

NASA forteller stadig nye eventyr: Space Launch mot Mars.

Den 75 meter lange raketten med 27 motorer har kombinert skyvkraft som omtrent 19.000 fly av typen Jumbo jet.

Oppskytingen viste at rakettens design er i stand til å tåle påkjenningen av så mange motorer som opererer samtidig i supersoniske hastigheter. Dette ble ansett som en av de største farene for uhell, sammen med fraskilling av de to side rakettene i verdensrommet.

Trump the Donald er med i spillet

Selskapet har tidligere fått til 20 lignende landinger av brukte raketter. Med president Donald Trump sin offisielle politikk om å kombinere føderale og private investeringer for å utforske månen og rommet ellers, er SpaceX Falcon Heavy raketten et skritt i denne offisielle retningen.

Herlige SpaceX gjør jobben for propagandaministeriet

SpaceX har revolusjonert utskytingsvirksomheten med vertikalt integrerte operasjoner, å kutte priser og gjenbruk av hovedmotorene. På et lavere stadium får de til gjenbruk av sin arbeidshest raketten Falcon 9.

Men Musk er fokusert på et mer langsiktig mål: å utarbeide mammut raketter og romskip i stand til å etablere kolonier på Mars. Falcon Heavy ble unnfanget for å ta både tunge nyttelaster og mennesker i bane rundt jorden, og som en byggestein til neste generasjon av raketter med nok kraft til å streife rundt i solsystemet.

Etterpå flyter de i sjøen. Men hvor har de vært? 30 kilometer opp?

Nettstedet til SpaceX lister opp 17 fremtidige Falcon Heavy utskytinger fram mot slutten av 2019, for NASA punger ut. Utsiktene for bemannede ferder er usikre. Selvsagt er de det for ingen mennesker har noensinne vært i et rom som ikke finnes. Flyprodusenten Boeing og Jeff Bezos rakettfirma Blue Origin søker også roller hos NASA i det videre arbeidet med å få mennesker ut i rommet. Reiser både lenger inn i solsystemet og til Mars er muligheter. Det er all grunn til seriøst å spørre hva i alle dager er det de holder på med.

SpaceX sin rakett Falcon Heavy er kraftigere enn noen annen rakett som er i bruk, men den er ikke så stor som SaturnV som etter det de sier sendte astronauter til månen. Her finner vi kanskje en liten sannhet i skrivingen om romfart.

Nye tider i romfart - NASA prøver å komme seg ut

SpaceX sier de ikke kjenner de kommersielle utsiktene for utskyting av flere raketter, og de mangler en klar rolle i arbeidet med å sende astronauter til månen igjen eller dypere inn i solsystemet. Det er uklart hva slags problem dette egentlig er, for det er jo NASA som betaler alt som skjer, uansett det nye spillet om private investeringer. NASA får penger over USAs statsbudsjett, og styrer alt som skjer. Andre romfartsnasjoner er med på spillet, og det er skremmende at dette foregår.

Vi undrer oss stadig over at dette kan skje rett foran verdens øyne uten at noen andre enn oss tar det opp.

Les mer: De spøker med oss: NASA vil ha romelevator til fantasireiser i rommet uten raketter

Les også: