EU bryter sammen

EU bryter sammen

kategori: økonomi

Det internasjonale pengefondet er en lånehai som er ute etter oss alle

Vi har uendelige BREXIT, og Storbritannia vil forlate EU, og jubelen sto i taket. Men det er usikre tider, og det kan bli en stygg prosess om løsrivelse. Det var med nød og neppe den gang at småsparerne ble holdt unna beslaget i Kypros. Det regnes nå for sikkert at EU og euroen vil få problemer og at det går mot oppløsning. Alle kommer nå til å trekke pengene sine ut av EU i frykt for at eksempelet fra Kypros blir praksis i andre land også. Konsekvensene av BREXIT er det ingen som kan si noe om nå.

Jubelen var kraftig i Storbritannia - EU prosjektet har fått en tankevekker.

Bak alt ligger IMF, det internasjonale pengefondet. EU og den europeiske sentralbanken ECB er ikke de som styrer prosessen, for det gjøres via ikke valgte representanter i det internasjonale pengefondet IMF, og som ikke står ansvarlige overfor oss. Flere og flere nordmenn er skeptiske til sirkuset i Europa og med verdensorganisasjonene som gradvis fester grepet på oss, og ønsker at vi trekker oss før vi også dras inn i en krise.

EU er overstyring av alle via IMF Det Internasjonale Pengefondet.

IMF er i førersetet

IMF bestemmer lands budsjetter, hvor mye de kan bruke på skoler, helsevesen, veier og pensjoner etc.. De er en av de mektigste institusjonene på kloden, og det er klokt å sette seg inn i hvordan de arbeider.

Gjeldsforhandlinger i Hellas viser IMFs sanne ansikt.

Uverdige forhandlinger

Nå er det Hellas det "forhandles" med i en underlig og nedverdigende prosess. Folks selvstendighet og verdighet brytes ned av kapital-interesser. Det internasjonale pengefondet IMF er de som bestemmer et folks skjebne, og det er på tide å starte en diskusjon om hvordan deres makt skal avvikles: Hvem eier The International Monetary Fund, er de egentlig en bank, hvor kommer pengene deres fra, og hvor mye makt har de egentlig - nå og i framtida?

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen eller les de anbefalte artiklene våre. Stopp, tenk og gjør det.

Linker

Les om pengefondet IMF som er en virkelig lånehai og hvorfor du bør gå i mot det de holder på med

Her kan du lese om det internasjonale pengefondet med 188 medlemmer, deriblant Norge

Les også: