En ultimat liste for livet godt verktøy

En ultimat liste for livet godt verktøy

kategori: helse

List opp og gjør det meste riktig og få et godt langt liv

Vi er alle kjent med sjekklister og gjørelister i det daglige. Det er mange som bruker lister for oversikt, få ting unna og å dra seg selv i riktig retning. Det er mange apper og programmer med rik funksjonalitet som er til god støtte.

Les mer: De er den åndelige urbefolkningen - les indianernes etiske sjekkliste.

En ultimat liste for livet

Vi er ikke helt konsekvente i alt vi gjør, men ofte impulsive. Her kan en ultimat eller perfekt liste over god aktivitet være til god hjelp. Den gir anvisninger for retningen man kan ta på toppnivå eller overordnet nivå i livet.

En slik livets sjekkliste hjelper en til å tenke og handle riktig, holde seg i god fysisk og mental form, og kan sette en i stand til å leve lenge og oppnå ønskede mål i livet.

En grønn drink om morgenen eller et par rå egg er en fin start på dagen.

Les mer: Drikk lunkent sunt sitronvann hver morgen.

Her er vårt forslag til en ultimat liste

Les mer: Tenk hva du selv vil og alt kan bli slik.

Styrke til å bringe fram, frihet til å drømme fra du er liten. Definisjon av livets verdier varierer, og bestemmes selvfølgelig helt av den enkelte. Politisk og sosialt press er ofte et hinder for frihet og utvikling.

Les mer: Virkeligheten manes fram fra tankene dine.

Lag en ultimat liste spesialtilpasset deg

Rekkefølgen av punktene over er tilfeldig, og mye av dette gjør du sikkert allerede. Skreddersy din egen ultimate liste, bruk den hyppig til å holde fart og retning, og gi livet ditt en god utvikling helt fram til mål.

Tenk det og gjør det.

Les også: