NASA reduserer sin virksomhet dramatisk - eventyrene om romfart første fase er over

NASA reduserer sin virksomhet dramatisk - eventyrene om romfart første fase er over

kategori: natur

Endelig klart: Romfart er umulig fordi Jorda er flat

NASA skal nå skifte fokus til å bli den som sender astronauter til månen. Dette skal skje innen 2025. Som del i dette skal NASA bruke privat-offentlige partnerskap til å levere transport og landingstjenester til månen. Samtidig skal USA/NASA ta bort sin støtte til den internasjonale romstasjonen som derfor kan bli avviklet. NASA blir nå en leverandør av kommersielle tjenester i lav jordbane markedet, og skal ikke drive med langdistanse romfart. NASA går nå ut av eventyrfasen. Men det er mulig å si allerede nå at det lander ingen på månen i 2025.

Den internasjonale romstasjonen ISS koster 40 milliarder kroner i året. Den finnes ikke. Hvem er det som får pengene?

ARTEMIS nytt landingskonsept på månen fra NASA.

Det forsetter en stund til: Romfartsindustrien spiller narr med oss

Mannen på bildet over, Charles Bolden, fortalte fiskehistorier om romfart: verdens største, verdens dristigste, verdens.... Han var leder i NASA i 2018, og sier han vet alt om dagens romfart. Han har også vært astronaut, og han foret oss stadig med store nye planer. Det skulle bli nye astronautferder i 2017 (det ble ikke noe av det), i 2018 skulle det nye James Webb Space Telescope sendes opp (det ble utsatt til 2019 og er ennå ikke klart i det hele tatt). NASA er også fast bestemt på å lande mennesker på Mars og har konkrete prosjekter i arbeid sammen med Elon Musk. Ja, Musk får det til.

Løgnen om verdensrommet som NASA serverer er så stor at ingen engang tenker på å sjekke om det de sier er sant.

Leder for litt av 2018 for NASA hette Robert M. Lightfoot, Jr. og han fortsatte "det gode arbeidet" med historier om alt det fantastiske NASA skal gjøre. NASA administrator fra resten av 2018 til nå (2020) er Jim Bridenstine som lengter etter større budsjetter. Det blir det altså ikke noe av - se det som kommer i februar 2020.

Nærmere 100% av det NASA noensinne har sagt eller produsert er en enorm fabrikasjon og et propaganda-verk uten sidestykke.

Les mer: NASA vil ha romelevator til fantasireiser i rommet uten raketter.

Romlasteskip Dream Chaser tegnet av russerne i 1965 bygges i USA.

Det er umulig å vite hvorfor NASAs romfart var spennende for den er ikke reell og ville vært totalt uten nytte

Daglig får vi meldinger via media om at romfartøy suser gjennom rommet på oppdrag. Det er underlig for å si det pent, for det er helt klart at Jorda er flat slik som vi og mange andre har beskrevet. Det finnes per i dag ikke et eneste bevis på at verdensrommet faktisk eksisterer. Absolutt alt av bilder er bare ren datagrafikk, noe NASA selv innrømmer.

NASAs romfart, og alle andres også, er en ren distraksjon for å lede vår oppmerksomhet bort fra det som er viktig. Vår ubetydelighet i den heliosentriske modellen dreper ideen om en skaper samtidig som menneskeheten nå bare sitter og venter på svar om universet som aldri kommer. Vi fjerner oss lenger og lenger fra svaret på hvem vi er og hvorfor vi er her, og det hele har blitt erstattet med en slags ateistisk religion der vi tilber det syntetiske.

Vårt planetunivers pent satt opp av en tegner med datamaskin i en såkalt "artist's impression", ikke et ekte bilde.

Les mer: Jukse romfart NASA forsvinner ny privat romindustri mer profitt

Husk at vår verden er en datasimulering

Det er mange ting som tyder på at vi lever inne i en avansert datasimulering, og den enkelte lever i en holografisk verden generert av avansert programvare i en superdatamaskin. Bare prøv moderne VR-løsninger som Oculus Rift eller HTC Vive, og du ser det med en gang. Kroppen vår er redskapet vi kan oppleve den dataanimerte verden gjennom. Verden produseres kontinuerlig av dataprogrammet for den enkelte der man er i øyeblikket.

Å hele tiden tegne, eller opprettholde tilstand, for alt i universet er ikke en effektiv måte å programmere verden på. Det er mye mindre ressurskrevende å bare tegne det man til enhver tid ser i det grafiske brukergrensesnittet. Det er også mye lettere å bare designe og lage en liten verden, enn et uendelig stort univers. Å si at det ikke er noen som har skapt oss blir bare rart når man tenker på det enkle, kraftige og nærmest perfekte programmet som gjør livene våre mulig å oppleve. Hvorfor er det så viktig at vi ikke vet hva verden egentlig er?

Les mer:

Stratolaunch verdens største fly skal ta romferger til værs.

Vi fores med historier om romfart som er fantasi

Vi er blitt fortalt at Jorda snurrer rundt seg selv med en hastighet dobbelt så stor som et kommersielt passasjerfly, og den farer rundt månen og gjennom rommet i stor hastighet. Mange detaljer kan legges til her, men det er ikke viktig nå for konsekvensen av at Jorda er flat er enorm. All vitenskap må startes på nytt. Noen har fått oss til å tro på historien gjennom teknikker og metoder som gjør oss mottakelige.

Nye fortellinger strømmet på

Stadig blir vi matet historier via mediene om romferder som er store tekniske bragder. Det kan være NASAs romfartøy Juno som har gått inn i bane rundt Jupiter etter en reise på flere millioner kilometer. Den er nøyaktig styrt hele veien, den har strøm, brennstoff og kommunikasjon til alt. Signalene tilbake fra Juno når utrolig nok tilbake til Jorda. (He, he: det er jo vakuum)

Bullshit: SpaceX har greid å ta vare på det første trinnet av sin Falcon 9 rakett etter å ha levert en gruppe satelitter i rommet. Nei, nei, he, he.

Det første trinnet i SpaceX raketten falt tilbake til jorda og og landet kontrollert på en plattform i Florida, sier de. Navnet på tiltaket er ORBCOMM-2, og det er første gang en rakett sender nyttelast ut i rommet og kommer trygt tilbake til jorda. Det eneste beviset de har er mer datagrafikk.

Enorme økonomiske interesser deltar og vil ha mer penger

Bak står en stor industri som stadig bygger nye raketter, satelitter, romfartøy og alt det andre som trengs. Alt styres av finelektronisk utstyr som er nøye beskyttet mot ekstrem stråling og temperaturer. Det er en kjempesvær industri som lever av denne fantasien - som ingen har den ringeste nytte av.

Det er laget en skapelsesberetning og en historie om vår verden

NASA kan også melde at planeten Jupiter oppsto ut av en enorm gass sky for 4.5 millioner år siden i lyset fra den da nyskapte sola. Det kan selvsagt ingen vite noe om, og det er ren spekulasjon.

Kostnadene med disse liksom-romferdene er enorme, og romfartøyet Juno - som vi ikke vet hvor havnet etter oppskytingen fordi den har ingen steder å gå når Jorda er flat - kostet alene rundt 10 milliarder kroner.

Igjen og igjen får vi høre slike historier om romferder, og ut fra det faktum at Jorda er flat er dette ren diktning. Slike ferder er et rent teknisk skuespill i mesterlig regi - det er nesten så bra at vi kan tro på det - og vi tar i mot uten motforestillinger.

James Webb Space Telescope.

JM Webb settes i bane i 2018, nei 2020 blir det visst, og erstatter Hubble. Mer datagrafikk er det vi får se. Hvor mange grafiske designere har NASA ansatt egentlig?

NASAs budsjett er stort, det har muligens vært nær 200 milliarder kroner per år, det kan også være mye større, men det er ikke lenger mulig å finne korrekte tall. For lenge siden passerte NASA 200.000 ansatte, men nå er tallet mye mindre og svært usikkert, samt at mye av aktiviteten er outsourcet. Apollo prosjektet skal ha hatt 34.000 deltakere.

Det bemerkelsesverdige er at alle lands myndigheter deltar, og man har Nasa-lignende organisasjoner i Europa, Russland, Kina, Japan, India og Sør-Afrika.

En flat Jord har noe rundt seg, over seg og under seg. Jorda er ingen kule, men den kan ha mye større utstrekning enn vi aner og uten at vi vet hva som er der.

Det er utvilsomt at jorda er flat

Det begynner med det enkle at det kan alle se, og vi har beskrevet den flate Jorda i artikler som man kan lese her.

Vi har ikke faktisk kunnskap om det som er under oss

Vi har aldri vært lenger nede i jordskorpa enn omtrent 12 kilometer. Det har vært gjort forsøk på å komme lenger ned av tyskere og russere, som begge måtte gi opp.

Mekanismene for jordskjelv og vulkanutbrudd er derfor bare overfladisk kjente for oss, og resten er ren spekulasjon. Seismiske undersøkelser når heller ikke lenger ned enn noen få titalls kilometer. At Jorda har en smeltet indre kjerne er ren spekulasjon.

Havdypene er også ukjente områder, og merkelig nok er det søsterorganisasjonen til NASA som heter NOAA National Oceanic and Atmospheric Administration som tar seg av dette. De holder også rede på vær og klima i verden.

Les mer: Jorda er ikke rund med lagdelt kjerne inni for den er flat.

I havets dyp som virkelig finnes på en flat jord er det mulig å skaffe kunnskap - la oss gjøre det.

Over oss har vi et rom vi ikke kjenner utstrekningen av og hva som finnes der

Det faktum at Jorda er flat gir oss en helt annen beskrivelse av verden enn det vi blir lært. Denne beskrivelsen er ikke laget ennå, for vi mangler målinger og informasjon om virkeligheten.

Det kan hende det finnes en øvre begrensning her, men det er ikke offisielt kjent hvor høyt oppe den ligger. Vi vet at værballonger kan nå 30 kilometer opp, og at det er svært lite eller ingen luft der, samt lave temperaturer i området minus 50 grader. Det hevdes at en slik værballong har nådd en høyde på 53 kilometer.

Det bisarre er at høyere opp stiger temperaturen voldsomt, opp i flere tusen grader. NASA sier at romfartøyene merker ikke dette for de kjører i et vakuum. Jetfly med en marsjhøyde på omtrent 10 kilometer kan ikke gå i slike luft-tomme rom, og det kan heller ikke raketter.

Kunnskapen som er offisiell er liten, men NASA eksperimenterer med rakettdrevne fly og flere typer elektronisk fotondrevne romfartøyer. Eksempler er jone-motorer og motorer som bruker Hall-effekten.

Tilgjengelig kunnskap er minimal om dette, men ut fra at Jorda er flat kan vi lett slutte at satelitter ikke finnes slik som det er fortalt.

Rundt oss finnes en begrensning vi ikke kjenner

Antarktis er off-limits, kan ikke besøkes, og bærer på en hemmelighet folk er drept for. Dette området som ingen eier kan ikke besøkes fritt.

NASA har kontroll med all informasjon om Antarktis. Stedet er stengt for fri tilgang og bare kontrollert tilgang tillates, det er kaldt og ugjennomtrengelig, og i henhold til rund jord modellen er det ulogisk kaldt der. Forholdene der skulle lignet på forholdene rundt Arktis, men de er svært forskjellige og mye røffere.

Antarktisk er beskyttet som et ingen manns land med en traktat som ble inngått i 1959, og som mer en 55 land har sluttet seg til. Det skal ikke drives økonomisk aktivitet der, men det foregår forskning. Ingen har ytret ønske om oljeleting, mineralutvinning eller annet. Offisiell informasjon sier at det foregår forskning på økologiske forhold der nå.

Tyskerne hadde aktivitet i Antarktis fra 1901. De skal ha funnet et system av naturlige tuneller under isen med en innsjø med varmt vann fra geotermiske kilder. Amerikanerne samarbeidet med tyskerne til krigen stoppet det. Admiral Byrd visste om dette.

Hva gjorde tyskerne i Antarktis på 1930-tallet?

Det er åpenbart et ønske å holde folk borte fra området, men i utkantene finnes turisme i form av cruise, og turene til Skog, Ousland, Glomnes og andre over området vet vi ingenting om annet enn det som mediene publiserer. Canadiske Andrea Barnes ga aldri opp å bevise at Antarktis er Jordas ytre kjente kant, og forsvant i isødet.

Amerikanske admiral Byrd skal ha vært her flere ganger med store mannskaper - siste gang med 4000 mann - og det går rykter om amerikanske militærbaser i området, akkurat som i Afghanistan, men uten synlige fiender.

Antarktis er stengt av NASA, vi vet ikke hvorfor, og vi vet ikke hva som finnes der.

Verdenshistorien er diktet opp av noen og er spredd over hele verden

Vi lever i en verden bygget på en fantasi, og vi vet bare delvis hva sannheten er, og basis for en riktig versjon er at Jorda er flat. Siden Jorda er flat er ikke slike operasjoner som NASA forteller om teknisk mulige, så her trengs en forklaring.

Hvordan skal vi komme til sakens kjerne? Noen har satt i scene et stort narrespill, men det viktige er at noen har skapt oss, satt opp det hele som er rundt oss og som vi kjenner.

Det er mye vi ennå ikke vet noe om. Kunnskapen om at jorden er flat har mange konsekvenser, og er bare toppen av isfjellet. Vi må ta inn over oss at dette er en stor sak. Vi fortsetter vår søken, og inviterer alle til å delta. Send oss gjerne en e-post med saklige kommentarer.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Linker

NASA Den amerikanske romfartsadministrasjonen.

Norsk Romsenter.

Innvidd Elon Musk: SPACEX DESIGNS, MANUFACTURES AND LAUNCHES ADVANCED ROCKETS AND SPACECRAFT

Innvidd Jeff Bezos: BLUE ORIGIN: EARTH, IN ALL ITS BEAUTY, IS JUST OUR STARTING PLACE. WE ARE OF BLUE ORIGIN, AND HERE IS WHERE IT BEGINS.

Invidd Richard Branson: Virgin Galactic: We’re Building Rockets That Will Launch The Small Satellite Revolution

Les også: