Ayahuasca psykoaktiv medisin for fysisk åndelig vekst

Ayahuasca psykoaktiv medisin for fysisk åndelig vekst

kategori: helse

Naturlig god utvikling er i gang frie folk tester og erfarer

Norsk narkotikapolitikk døde for lenge siden. Narkotikapolitikken er et trist kapittel, vi har ikke egne logiske meninger, men dilter etter andre under dominans av karteller som vil holde forretningene sine i gang. Det hele er preget av hysteri, politisk populisme og undertrykt eller manglende fagkunnskap. Dette er slik til tross for at erfaringsbasert narkotikahåndtering har gitt gode resultater mange steder, og videre at vårt lille område fortsetter med store overdosedødstall i verdenstoppen. Det er trist. Den beste løsningen vil være at de som bestemmer forlater området og overlater det hele til en naturlig utvikling med frie aktører.

Les mer: Personlig erfaring er at Moder Ayahuasca helbreder hode, kropp og sjel.

Ayahuasca helbreder viser vei til åndene

Ayahuasca er navnet på en liane (Banisteriopsis Caapi) og en psykotropisk plantedrikk, vanligvis fremstilt av barken fra ayahuasca-planten og bladene fra en annen plante: chacruna. Ayahuasca er ikke et recreational drug som man tar for å bli høy, for det har alt for mange krevende sider til det- Det regnes av mange som et medisinsk stoff og veien til øket åndelighet.

Oppfatningen er at Ayahuasca ikke bare er en fantastisk helbreder, men den er en lærerplante som viser hvordan vi kan vekke vår sanne identitet. Ved å bruke denne medisinen kan vi huske vår guddommelige natur, vår enhet med alt, og kan ta denne visdommen inn i våre liv og oppnå en vakker og harmonisk sameksistens med alle ting.

Ayahuasca plante banisterios caapi

Det foregår nå jevnlig bruk av ayahuasca i flere land i Europa, bl.a. Nederland, Tyskland, Østerrike basert på importert materiale. Mange hevder at det rette er å bruke ayahuasca i de miljøer der planten finnes naturlig og hører hjemme. Videre erfaring vil vise hva som er riktig.

Les mer: Vi mangler kunnskapsbase om psykoaktive narkotiske stoffer.

Ayahuasca kommer hit snart

Ayahuasca er blitt brukt av sjamaner og de som de hjelper i hundrevis, kanskje tusener av år. Ayahuasca finnes over hele Amazonas og dets utrolige evne til å helbrede har sakte men sikkert kommet til vår del av verden og blitt del av vår bevissthet. Det man opplever i en ayahuasca seremoni spenner fra den største frykt til ren ekstase. Kunnskapen om seremoniene, sjamanene, medisinen ayahuasca er kjent for stadig flere.

I land som Tyskland og Nederland har ayahuasca seremonier blitt en del av hverdagen. Konflikter med politiet forekommer, og en kjent hendelse er arrestasjonene som ble gjort av nederlandsk politi i Santo Daime kirken i Nederland i 1999. Mange personer fra vårt område har besøkt Amazonas og fått kunnskap om seremoniene, meningen med dem og og virkningene av ayahuasca. Under seremoniene messer eller synger deltakerne, og renselse finner sted.

Ayahuasca-plantene er dine lærere om deg selv.

Hensikten ved bruk er åndelig

De som kjenner ayahuasca godt sier det er utenkelig at ayahusca blir et nytt recreational drug som man tar for å bli høy. Til det er virkningene alt for sterke og dype, av en karakter som kan forandre ens personlighet. Ayahuasca har ingen ettervirkninger og er ikke vanedannende.

Mye dokumentasjon

Det er laget flere filmer om de åndelige reiser som deltakerne legger ut på ved å bruke denne plantemedisinen. Deltakerne har fortalt om forandringene de gjennomgår fysisk, mentalt, emosjonelt og åndelig etter ofte å hatt opphold på mange uker i Amazonas. Deltakerne hevder gjennomgående at de er grundig transformert fra de først begynte å bruke medisinen ayahuasca.

Buddhas vei til sannhet: Det er bare to feil man kan gjøre på veien til sannhet, ikke å gå helt fram og ikke å starte.

Følg reisen til noen har vært med på ayahuasca seremonier

Planteblandingen klar til koking.

Kilden til sannhet

Opplevelsene som det snakkes om er ikke en blind tro på noe som ikke er sett. Det brukes et urtebrygg laget av innfødte sjamaner i Amazonas jungel. De kaller det ayahuasca som betyr sjelens vinplante. Det brukes som en te eller et avkok som urteleger ville kalt det. Den lages alltid av to planter, og den ene av dem inneholder hallusinogenet dimetyltryptamin eller DMT. DMT er et ekte psykedelisk stoff som tilhører samme kategori som LSD, psilocybin (fleinsopp), meskalin.

Praktisk: glass med ayahuasca bys fram til seremoni.

I Amazonas er ayahuasca en lovlig hellig medisin, og stedets befolkning har brukt den lenge, kanskje i tusener av år for å kurere fysisk og psykisk-åndelig sykdom. Det er en del av kulturen sterkt levd inn i livene deres. Utenfor Amazonas er ayahuascas lovlighet i en gråsone, og globaliseringen av ayahuasca er en utfordring for sløve myndigheter som vil prakke sine transelignende og hypnotiske reaksjoner og restriksjoner på brukerne. Den totalt uforståelige automatiske kriminalisering av psykedeliske stoffer gjør at folk har tatt saken i sine egne hender og bruken øker jevnlig, samt at retreater i Amazonas er tett besøkt av folk herfra.

Reise på retreat i Amazonas (Brazil, Peru)

Det er populært å lære og delta, og for eksempel Ayahuasca Nederland har retreater jevnt og trutt, og de blir som oftest fullbooket. Her er en link til nettsiden deres - retreat

Ekte seremoni i opprinnelig miljø. Hva skjer når dette flyttes til Europa?

Det som er interessant med ayahuasca er at du ikke trenger tro eller religiøsitet

Det er det perfekte redskap for skeptikere, som ikke behøver tro på noen, ikke tro på hva noen sier, du tar det og opplever effektene, vurder det selv og tolk det som du vil. Hvor sterk skal ayahuasca være, hvor dypt ønsker du å gå inn og se hvor langt du kan komme er noe du finner ut av etterhvert. Du følger en sjaman som lærer deg å bruke ayahuasca, seremoniene og ritualene, og så blir du din egen herre.

Nye moderne tanker

Den store forskjellen på bruk av ayahuasca og andre stoffer på 1960-tallet er en sterk forståelse av viktigheten av rituale og seremoni for å få fram en terapeutisk eller åndelig utvikling. Dette er ikke et partydop slik som andre drugs er brukt.

Det er tid for at du bestemmer selv

Det sies at nordmenn alltid leser loven først når de skal gjøre noe. Ikke gjør det – form dine egne tanker, lær deg hva dette går ut på og ta en tur på retreat om du vil ha en slik åndelig utvikling. Norsk narkotikapolitikk har diskvalifisert seg selv med sitt primitive generelle masseforbud, og er for lenge siden umoderne og egentlig latterlig. Du er din egen konge på haugen.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen. Stopp, tenk og gjør det.

Linker

Vi prøver Ayahuasca, Moder Ayahuasca helbreder hode, kropp og sjel.

Ayahuasca Norge med mange linker om ayahuasca

Ayahuasca Nederland har mye på gang

Søk på ayahuasca på Pirate Bay - bruk proxy: (https://piratebay-proxylist.com)

Film Ayahuasca the vine of the soul av Richard Meech finner du på Netflix

Resultat fra søk på ayahuasca på Erowid

Spiritvine retreats

Les også: