6000 produkter som skader deg

6000 produkter som skader deg

kategori: helse

Aspartam er 10% metanol

Aspartam er et kunstig søtstoff eller sukkererstatning som gir en kraftig forsurende virkning på kroppsvæskene dine, og er også et dødelig nervetoksisk stoff forkledd som en mattilsetning. Det kan føre til en tilstand som ligner på metanolforgiftning samt en lang rekke symptomer og lidelser. Aspartam finnes i over 6000 produkter under forskjellige navn. Det er et tegn på grunnleggende svikt i alle rutiner for matproduksjon når aspartam godkjennes til bruk for mennesker og dyr.

Sterkt forsurende virkning gir ubalanse i kroppen

Det har vært spekulert i mange ting vedrørende aspartam, bl.a. kreft, men stoffet er godkjent av amerikanske myndigheter som ikke nærende tilsetning. Det er imidlertid helt klart at dette stoffet forsurer kroppsvæskene dine kraftig, og bare det er nok til å holde seg unna. Pepsi Max, Cola Zero, lavkalori yoghurt og svært mange søte produkter inneholder aspartam. Nedenfor kan du lese en liste over produkter som inneholder aspartam.

Maur vil ikke ha aspartam, går rundt og forbi.

Aspartam er en syntetisk kjemisk blanding som består av omtrent 50% fenylalanin, 40% asparaginsyre og 10% metanol

Over en milliard mennesker bruker aspartam i sine mat- og drikkevarer over hele verden, i den tro at det skal være en trygg ingrediens. Men aspartam står i dag for over 75% av alle bivirknings-klager mottatt av amerikanske myndigheter og flere land har forbudt aspartam.

Aspartam er best kjent under merkenavnene NutraSweet, Equal, Sweet One og Spoonful. Aspartam er et syntetisk kjemisk blanding som består av omtrent 50% fenylalanin, 40% asparaginsyre og 10% metanol.

Som nitrater og MSG, kan asparaginsyre forårsake aminosyre-ubalanse i kroppen og resultere i avbrytelse av normal metabolisme.

Metanol drikker man bare ikke

Metanol blir til formaldehyde som er en balsamerings-væske. Den mest fremtredende fare ved aspartam er at når det inntas blir metanol (tresprit) fordelt over hele kroppen, inkludert hjerne, muskel, fett og nervevev. Det blir så metabolisert for dannelse av formaldehyd som går inn i cellene, og binder seg til proteiner og arvestoffet (DNA). Metanol er en farlig neurotoxin og kreftfremkallende. Det fører til retina skade i øyet, forstyrrer DNA prosesser, og kan forårsake fødselsskader.

Aspartam er kjemisk krigføring mot folket uten at det er erklært krig - skjult krig.

Anbefalt inntak overskrides

Amerikansk retningslinje for daglig dose for forbruket av metanol er 7,8 milligram per dag. Men en en-liters flaske med en aspartam-søtet leskedrikk inneholder over 50 mg metanol. Tunge brukere av Aspartam-holdige produkter konsumerer så mye som 250 mg metanol daglig, noe som er over 30 ganger grensen.

Hold deg unna aspartam

Listen over symptomer og skader er lang, så det beste er å holde seg langt unna stoffet.

Les flere artikler på NyttNorge. Se emnene våre og bruk søkefunksjonen eller les de anbefalte artiklene våre. Stopp, tenk og gjør det.

Liste over produkter med aspartam

Aspartame er den farligste mattilsetningen som finnes

Les også: